En ucuz RTX 5070 Ti hangisi?

Zotac da bir şey yok gayet iyi marka alındı mı ucuzu alınıp geçilmeli sırf şu bu marka diye fazla para ödeyince bir şey olmuyor. Asus'un tek artısı ilave 1 yıl garanti sunması.
Farkı başlarda hissetmezsiniz, 2 yıllık kullanım sonrası ve kartınızın başına bir şey geldiğinde fark edersiniz. Asus fiyatları Türkiye'de bi tık fazla popüleriteden dolayı, normal düzeyinde olsa kimse bakmaz yüzüne diğer kartların, otomatik olarak zaten diğer kartlarda fiyat düşürür.
 
Ne saçma bir yorum, o bellekler kullanilsaydi daha güçlü olurmus e kullansalarmis o zaman. 9070XT her ne kadar güzel bir kart olsa da fiyat avantajı azaldı, bende bu bütçelere kart almayı düşünüyorum. Şu kart biraz daha uygun fiyata çıksaydı gerçekten güzel olurdu. Ben NVIDIA tarafının super kartlarını beklemeye karar verdim. O kartlar çıktığında hem yaşanan sorunlar çözülmüş olur hem de fiyatlarının biraz daha uygun olacağını düşünüyorum.
Palit gibi firmalar kart çıkarınca düşer fiyatlar dediğin gibi,Super modelleri ve diğer muadiller flan çıkarsa da olur ,MSI gaming Trio 155.000 ile çıkış sağladı 5090 pazarına palit 125.000 şuanda bence 5000 serisi kartların hepsi çıkınca ve süper serileri çıktıktan sonra fiyatlar yerine oturacak ve pazarda kart modeline göre 10.000-30.000 lira arası oynamalar olacak. Ondan dolayı şuan biraz sabır ediniz. :)
 
Arkadaşlar selam. 5070 Ti almaya karar verdim fakat en ucuz ve en kaliteli model nedir?

En ucuz bunu bulabildim. Daha ucuzu var mı? Bu Zotac kart nasıldır? Tavsiye edilir mi?
Galax var en ucuz. Fakat hem ucuz hem kaliteli olsun diyorsan gigabyte markasına bakabilirsin.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı