yunusebaran
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM
- Meslek
- 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist
RX 9070XT'nin 3D Mark Time Spy Test sonuçları;
RTX 5070 Ti'ın 3D Mark Time Spy Test sonuçları;
Şaşırtıcı bir şekilde, RX 9070 XT, DLSS veya FSR gibi teknolojilerin kullanılmadığı saf kas gücünü ölçen 3D Mark Time Spy testinde, kendisinden yaklaşık 10.000 TL daha pahalı olan RTX 5070 Ti'ı geçmeyi başardı; bu, AMD adına oldukça enteresan bir performans göstergesi.
Ancak render ve profesyonel kas gücü performansı açısından bakıldığında, RTX 5070 Ti'nin CUDA çekirdeklerinin Vray, Keyshot, Fluidray ve Blender vb. yazılımlarla daha yüksek uyumluluğu sayesinde avantajlı olduğunu kabul etmek gerek; nitekim NVIDIA GPU sektörünün lideri konumunda ve birçok yazılım AMD GPU'ları için tam optimize edilmemiş durumda.
Bu arada, RTX teknolojisinin çok kullanıldığı oyunlarda ise 5070 Ti'ın daha iyi ışın izleme performansı sayesinde RX 9070 XT'yi geride bıraktığını da belirtmek gerek. Tüm bunlarla birlikte, eğer kısıtlı bir bütçeye sahip bir oyuncuysanız, RX 9070 XT, özellikle başarılı FSR4 teknolojisiyle birlikte muazzam bir seçenek olarak öne çıkıyor ve AMD bu kartla gerçekten etkileyici bir iş başarmış.
@sinqsong2342 Dostum bu arada 40.000 TL'ye RTX 5070Ti buldum istersen kaçırma;
www.n11.com
RTX 5070 Ti'ın 3D Mark Time Spy Test sonuçları;
Şaşırtıcı bir şekilde, RX 9070 XT, DLSS veya FSR gibi teknolojilerin kullanılmadığı saf kas gücünü ölçen 3D Mark Time Spy testinde, kendisinden yaklaşık 10.000 TL daha pahalı olan RTX 5070 Ti'ı geçmeyi başardı; bu, AMD adına oldukça enteresan bir performans göstergesi.
Ancak render ve profesyonel kas gücü performansı açısından bakıldığında, RTX 5070 Ti'nin CUDA çekirdeklerinin Vray, Keyshot, Fluidray ve Blender vb. yazılımlarla daha yüksek uyumluluğu sayesinde avantajlı olduğunu kabul etmek gerek; nitekim NVIDIA GPU sektörünün lideri konumunda ve birçok yazılım AMD GPU'ları için tam optimize edilmemiş durumda.
Bu arada, RTX teknolojisinin çok kullanıldığı oyunlarda ise 5070 Ti'ın daha iyi ışın izleme performansı sayesinde RX 9070 XT'yi geride bıraktığını da belirtmek gerek. Tüm bunlarla birlikte, eğer kısıtlı bir bütçeye sahip bir oyuncuysanız, RX 9070 XT, özellikle başarılı FSR4 teknolojisiyle birlikte muazzam bir seçenek olarak öne çıkıyor ve AMD bu kartla gerçekten etkileyici bir iş başarmış.
- Paran yok Fiyat/Performans senin için en önemli kriterse yalnızca gamer isen : RX 9070XT
- Para sorun değil benim kafam rahat etsin NVIDIA markası bana güven veriyor Cyberpunk gibi oyunları Overdrive modunda oynayacağım ve belki yarın öbür gün Unreal Engine 5, Unity Engine, Blender gibi programlar ile para kazanırım diyorsan : RTX 5070 Ti
@sinqsong2342 Dostum bu arada 40.000 TL'ye RTX 5070Ti buldum istersen kaçırma;

Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Palit Gamingpro Geforce Rtx 5070 Ti MPN NE7507T019T2-GB2031A 16 GB GDDR7 256 Bit ARGB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleme: