En üst seviye sistem toplama önerisi

Bütçe
150.000-155.000 TL

DOHC

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Bu sistemi almayı düşünüyorum.
PSU yeterli mi?
RAM'ler CL MHz oranları iyi mi?
Kasa bizim parçalara uygunu mu? (kasa işlerinden pek anlamam) kasalardan başka uygun gördüğünüz varsa öneriler lazım, kasa içinde Suprim X yazısını görmek istiyorum Gaming PC de ki klasik görüntü olsun yani.
NZXT Kraken modeli markası ve GIF özelliği yüzünden hoşuma gidiyor. Tabii ASUS vs tercih edebiliriz onlarda da GIF özelliği vardır?
Anakart parçala uygun mu?

Bu PC'nin en az 10 yıl falan gidebilmesini ümit ediyorum. Tabii 4000 serisi çıkacak, Ryzen çok iyi teknolojiler geliştiriyor Intel'e fark atacak😁. Parçaları duruma göre yetersiz kaldığı yerde değiştirebiliriz.
Ama bu PC daha ne kadar iyi olabilir. Tabii olabilir daha iyi bir ekran kartı serisi veya başka bir işlemci ekran kartı ikilisi ile ama. Suprim ve Ryzen ikilisi hoşuma gittiği için bu şekilde tercih ettim. Yanlış bir şey görüyor musunuz?

Hocam sistemi şimdi toplamayın. AMD'nin yeni işlemcilerinin ve RTX 4000 serisi ekran kartlarının çıkış yapmasını bekleyin. O zaman size üst seviye bir sistem toplarız. Ayrıca İtopya'dan toplamak yerine ayrı ayrı sitelerden toplarsanız çok daha iyi parçaları daha ucuza alırsınız.

Son düzenleme:
Hocam sistemi şimdi toplamayın. AMD'nin yeni işlemcilerinin ve RTX 4000 serisi ekran kartlarının çıkış yapmasını bekleyin. O zaman size üst seviye bir sistem toplarız. Ayrıca İtopya'dan toplamak yerine ayrı ayrı sitelerden toplarsanız çok daha iyi parçaları daha ucuza alırsınız.

ayıptır sorması, bu kadar bütçeyi bilgisayar toplamaya ayırmanızdaki amaç nedir hocam?

Yani yayın ve oyun aynı sırada kayıt ve uzun ömürlü bir sistem. Eksiği olmasın ilk ve son olsun gibi istiyorum. Erkenden başlamak istediğim için bu ay içerisinde almayı düşünüyorum ekran kartı o kadar sıkıntı değil zaten bütçe o kadarına yetmez eğer fiyat sıkıntı olmazsa yani ekran kartı 30 35 40 50k araları çıkarsa zaten satıp alabilirim sıkıntı olmaz.

Yani yayın ve oyun aynı sırada kayıt ve uzun ömürlü bir sistem. Eksiği olmasın ilk ve son olsun gibi istiyorum. Erkenden başlamak istediğim için bu ay içerisinde almayı düşünüyorum ekran kartı o kadar sıkıntı değil zaten bütçe o kadarına yetmez eğer fiyat sıkıntı olmazsa zaten ikisini de satıp alabilirim sıkıntı olmaz.

Hocam dediğim gibi şu an bu bütçede sistem toplamak mantıklı olmaz. Yeni işlemciler ve ekran kartları çıktığında toplayın. Şimdi toplarsanız sonra pişman olursunuz.

PSU yeterli mi?
Kasa bizim parçalara uygunu mu? (kasa işlerinden pek anlamam) kasalardan başka uygun gördüğünüz varsa öneriler lazım, kasa içinde Suprim X yazısını görmek istiyorum Gaming PC de ki klasik görüntü olsun yani.
NZXT Kraken modeli markası ve GIF özelliği yüzünden hoşuma gidiyor. Tabii ASUS vs tercih edebiliriz onlarda da GIF özelliği vardır?

Bu PC'nin en az 10 yıl falan gidebilmesini ümit ediyorum. Tabii 4000 serisi çıkacak, Ryzen çok iyi teknolojiler geliştiriyor Intel'e fark atacak😁. Parçaları duruma göre yetersiz kaldığı yerde değiştirebiliriz.
Ama bu PC daha ne kadar iyi olabilir. Tabii olabilir daha iyi bir ekran kartı serisi veya başka bir işlemci ekran kartı ikilisi ile ama. Suprim ve Ryzen ikilisi hoşuma gittiği için bu şekilde tercih ettim. Yanlış bir şey görüyor musunuz?

Gayet troll bir konu gerçekten PSU yeterli mi diye soruyorsunuz bir de.

Ne trollü bilader. Yeni nesil ekran kartım olmadığından soruyorum?
Hocam 1 ay sonra cevap gelmiş ve 1200w psu seçmişsiniz ve o zaman ordaki en yüksek psu oydu hadi bi mantıklı düşünelim en yüksek olan 1200w ise ve eğer o sizin seçtiğiniz parçaları performanslı çalıştırmayacaksa o zaman o parçalar orda keyfine mi var?

Hadi troll değil deyip bi sistem toplayalım.bütçenizi 160 bin olarak sayıcam.

PSU yeterli mi?

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası güçlü bi sistem oldu daha çok gösteriş için ama sistem sistemdir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı