En uygun F/P ISS hangisi?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 5.023
6 aydır Comnet kullanıyorum arıza ve sorun yaşamadım. Geçmek istersen kod veririm bende 1 ay faturadan kurtulmuş olurum sende 1 ay bedava kazanırsın.

İnternet Kutusu ve PoyrazNET arasında kalmıştım, PoyrazNET'e geçtim 15 gündür kullanıyorum ciddi sorun yaşarsam ve beni İSS'den çıkartacak bir sıkıntı yaşarsam paylaşırım foruma.

Anlık hız testlerim;
1666958801840.png

1666958822638.png

Netspeed gibi IP problemi var mı nereyi gösteriyor diye merak edenler için;
1666958877467.png

Hocam Türk Telekom mu kullanıyorsunuz? Tam anlayamadım.

Kendileri bir açıklama yaptılar mı? Bende Millenicom'a geçmeyi düşünüyordum.
İnternet Kutusu Telekom diye bir firma. Buradan paketlerini inceleyebilirsiniz. Ben de arkadaşımın tavsiyesiyle bir araştırayım dedim ve fiyatı da oldukça makul geldi, kaydoldum. Çok şükür vadedilen değerleri alıyorum. Eğer şimdiki internetinizle sorun yaşamıyorsanız bununla da yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Bunlar da Türk Telekom alt yapısını kullanıyorlar çünkü.

İnternet kutusu Telekom diye bir firma. Buradan paketlerini inceleyebilirsiniz. Ben de arkadaşımın tavsiyesiyle bir araştırayım dedim ve fiyatı da oldukça makul geldi, kaydoldum. Çok şükür vadedilen değerleri alıyorum. Eğer şimdiki internetinizle sorun yaşamıyorsanız bununla da yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. Bunlar da Türk Telekom altyapısını kullanıyorlar çünkü.

Bilgi için teşekkürler.

Hocam ben şu anda Netspeed kullanıyorum ama geçmeyi düşünüyorum kaybedecek şeyim yok.
Aynı şekildeyim, bu ay sonu geçmeyi düşünüyorum ama bu fiyat politikasını ne kadar sürdürecekler orası muamma. Ben şimdi bu firmaya geçtikten 3 ay sonra yine aşırı zamlanacaksa sadece zaman kaybı olur. Yine de denemek lazım tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı