En uygun F/P ISS hangisi?

• Konuyu başlatan TLPA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 59
  • Görüntüleme 5.020
Arkadaslar bende 2 yildir millenicom 75/8 kullaniyorum 125 tl ye. önümüzdeki ay 140 tl olucakmis bu fiyat sorun degil ama binaya atlantisnet geldi fiber 100 download 100 upload ona gecicem.suan ki fiyati 140 tl yılbaşında zam gelicekmis cok zam gelirse gecmem ona gore yol alicam

Netspeed kullanıyorum ama 86 liralık fatura 149 lira olunca yeter artık dedim. Değiştirmeyi düşünüyorum, en mantıklı ISS hangisi?
-
10-20-30 Mbps bile verse benim için sorun değil, uygun fiyatlı ve düşük pingli olsun, upload 4 Mbps ve üstü olsun.(mümkünse), bu şekilde önerebileceğiniz ISS ve paket var mı? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1555602

Eki Görüntüle 1555603
Bende aynı konudan muzdaribim, maalesef şuana kadar çok memnun olduğum hatta herkese ısrarla önerebildiğim Netspeed'in fiyatlar neredeyse ikiye katlanmak üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mantıklıymış, birinci sıraya bunu koyabilirim. Altyapı zaten 35 mbps 'den yukarısını veremiyor, bu yüzden hız çok önemli değil, 99 lira iyimiş. 89 lira olan paket de benim işimi görür gibi, 10 lira önemli değil ancak altyapı desteklemedikten sonra bir mantığı yok.

Valla hiç hatırlamıyorum, ne olursa olsun pahalı yani.

Hepsine gelecek evet, ben en uygun olanını bulmaya çalışıyorum. Fiber olsa hiç düşünmeden TürkNet 'e geçeceğim ama fiber olmadığı için TürkNet pahalı kalıyor.
Hocam bu fiyatlar sudan ucuz 200ün altında 1000 mbps bir tek türknette var 350 tlye superonline kullanıyorum anca bu kadar ucuz oluyor. O firmalar da hiç kar edemiyor mu nasıl oluyor bu fiyatlar?

Hocam bu fiyatlar sudan ucuz 200'ün altında 1000 Mbps bir tek TurkNet'te var 350 TL'ye Superonline kullanıyorum anca bu kadar ucuz oluyor. O firmalar da hiç kar edemiyor mu nasıl oluyor bu fiyatlar?

Hocam böyle firmalar piyasaya yeni çıktıkları için böyle fiyatlandırmalar uyguluyorlar. Büyük ihtimal ya hiç kar etmiyorlar ya da çok az kar ediyorlar.

Bende aynı konudan muzdaribim, maalesef şuana kadar çok memnun olduğum hatta herkese ısrarla önerebildiğim Netspeed'in fiyatlar neredeyse ikiye katlanmak üzere.
İnternet firmalarının da yaoabileceği bir şey yok bundan sonra böyle maalesef.

Hocam böyle firmalar piyasaya yeni çıktıkları için böyle fiyatlandırmalar uyguluyorlar. Büyük ihtimal ya hiç kar etmiyorlar ya da çok az kar ediyorlar.
Anladım hocam benim binada superonline fiber Türk telekom vdsl altyapı sağlıyor için türknet bir kere kullandım ping çok yüksekti. Fibere geçince düzelmişti. Böyle bir durum da var. Vdsl çok sıkıntı olabiliyor.

İnternet firmalarının da yaoabileceği bir şey yok bundan sonra böyle maalesef.

Anladım hocam benim binada Superonline fiber Türk Telekom VDSL altyapı sağlıyor için TurkNet bir kere kullandım ping çok yüksekti. Fibere geçince düzelmişti. Böyle bir durum da var. VDSL çok sıkıntı olabiliyor.

Hocam Millenicom'a da bakın kasım'da zam gelecek deniyor ama yine de sizin kullandığınız fiyatın altına bulursunuz.

Hocam Millenicom'a da bakın kasım'da zam gelecek deniyor ama yine de sizin kullandığınız fiyatın altına bulursunuz.

Teşekkür ederim hocam şimdi gördüm Superonline altyapısı ile 100 Mbps fiber internet veriyormuş. Türk Telekom'un da aslında fiberi var ama eski evlere vermiyor, yanı başımdaki yeni evlere veriyor. TurkNet de Samsun'a 5 yıla gelmeyeceği için Millenicom'a geçeceğiz galiba taahhüt 3 ay sonra bitiyor Millenicom gene ucuz olacaksa geçeceğim kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı