En uygun F/P ISS hangisi?

Millenicom'u Superonline altyapısı avantajı olduğu için zaten söylemiştim. Bu arada ben de samsunda oturuyorum TurkNet'in altyapısı yakında gelmez dediğiniz gibi.

Merkurnet öneririm zam gelmeden geçin derim taahhütlü pakete ben Netspeed kullanıyordum önceden bir ay kadar öncesi 100'luk paket 135 TL her şey dahil fiber zam gelmeden geçin derim.

100'luk pakette 105/9 alıyorum memnunum.

İnternet kutusu Telekom kullanmaktayım 100 Mbps 100 TL 35 Mbps 90 TL fiyatlandırması var en uygun gözüken şu an bu gibi. Ara sıra bakım ve düzenleme çalışmaları yapıyorlar sabahın çok erken saatlerinde fakat hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yapıyorlar bu nedenle benim gözüme batmıyor. Ayrıca geçenlerde 5 gün kesinti olacağını belirtip 10 gün parasını faturaya yansıtmadılar. Göz atabilirsiniz ilk ay ücretsiz kullanmak isterseniz de kod paylaşabilirim.

5 gün kesinti neymiş ya, parasını ne yapayım kestikten sonra. Bu bakımları gece yapmalılar. Fiyat evet en mantıklısı bu, buna taşıyacağım, gerek yok diğerlerine. Fiyat arttıranın fişini çekiyorum.

Fiber yok işte bende, 135 TL yine fazla.

Referans olarak 8576073181 numarasını verirseniz ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanmış oluruz.
Olur, veririm.

Şiddetle Turkcell Superonline diyorum. Bir tık pahalı gelebilir bu yüzden düşün paketlerine yönelebilirsiniz. Kendi altyapımda ne bir ping problemi yaşadım ne bir kopma. Hatta kendi adresimde ki altyapıya sahip olan Türk Telekom'a stres testi yaptım ve anında koptu. Turkcell bana mısın demiyor. Mart ayında 3. Senem bitmiş olacak. 10TL fazla verip Turkcell de kalmak istiyorum.

Hocam siz nasıl o fiyata kullanıyorsunuz?
3 sene önce bağlatmıştık o zamanlar diyatı 95 liraydı. Geçen sene aradılar fiyatı 150 liraya çekmek zorundayız dediler. Sonra biz de o zaman kapattırmak istiyoruz interneti dedik. Peki tamam eski fiyattan kullanmaya devam edin dediler yoksa bu paket 95 lira değil

Dosya Ekleri

• F72B60AB-7998-42BE-8669-BF1812C69CE9.jpeg
    36,2 KB · Görüntüleme: 37

Hocam TT' mu yoksa göknet mi kullanıyorsunuz? Önceki mesajınızda TT yazıyordu da. Bu arada 35Mbps hıza da 150TL verilmez. Biraz abartmışlar. (Netspeed veya TurkNet gibi çok bilindik bir firma olmadığı için verilmez dedim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…