En uygun fiyata şehirler arası yol yapılabilecek motor önerisi

Shellot

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, araba almak için para biriktirdiğim bir dönemdeyim. Ancak ülkemiz koşulları sağ olsun, 5 yaşından büyük olmayan, otomatik bir aracı krediyle alabilmem için bile en az 1 sene daha birikim yapmam gerekiyor.

Remote çalıştığım için herhangi bir şehre bağım yok, sık sık Tekirdağ/Kocaeli/İstanbul/İzmir/Eskişehir/Ankara arasında seyahat ediyorum ve şehirler arası otobüs, bla bla vb. kullanmaktan yoruldum diyebiliriz.

Geçtiğimiz gün Akakçe'de gezerken gözüme bir motor takıldı. 125CC idi yani yasal olarak şehirler arası yola çıkmasında bir sorun yoktu ve fiyatı arabalarla kıyasladıktan sonra oldukça uygun geldi.
Vade farksız aylık 5.800 ödemeyle 6 ayda alınabiliyordu.

Apec 125 CC benzinli motosiklet gümüş gri.

Ben düşünüp taşınana kadar stoğu bitti gerçi demek ki gerçekten uygun bir fiyatmış.

Ancak bu motor maksimum 90-100'e çıkabiliyor, şehirler arası yolda kullanılması yasal olsa da oldukça tehlikeli olur diye düşündüğüm için bütçeyi arttırıp en azından 120-140'a çıkabilen bir motor arayışına çıktım.

Şu anda amacım bu sene boyunca araba için yeterli para biriktirene kadar ayağımı yerden kesecek, İstanbul-İzmir arası yolu gidebilecek. Olabildiğince uygun fiyatlı ve işimi gördüğümde 2. elde kolayca satabileceğim bir motor arıyorum.

Motor piyasasına uzağım biraz, 1-2 günlük yaptığım araştırma kadar biliyorum. Gördüğüm kadarıyla en az 250CC öneriliyor şehirler arası seyahat için. Bu yüzden 250CC arıyorum da diyebiliriz. Ama dediğim gibi çok bilgimin olmadığı bir alan, şu 125'lik motor sıkıntısız şehirler arası yol yapar dediğiniz modeller varsa onlar da uygun benim için.

Amacım öyle motor bağırsın hız yapayım değil, beni a noktasından b noktasına sıkıntısız götürebilsin, fiyatı uygun olsun, bakınca görüntüsü rahatsız etmesin yeter. 😆

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı