En uzun süre oynadığınız oyunlar nedir?

League of Legends diyeceğim ama klişe olmaktan çıktı, dolayısıyla Waframe diyorum. +9 yıldır oynamakta olup nedeni öncelikle topluluk konusunda çok başarılı.
Eki Görüntüle 1191899

Yaklaşık 2000 saate yakın da benden. Topluluk konusunda gerçekten toxic yok denecek seviyede ve yapanı da cezalandırıyorlar anında zaten. Topluluk konusunda belirli bir kesitte ve az miktarda da olsa tek problem bence zeka seviyesi geri kişilerin de oynuyor olması ki gerçi bu her oyunda var bu oyuna has bir şey değil.
 
League of Legends 15000 saat civarı oynamışımdır. 2011'den beri oynuyorum. Sezon 3-4-5'de günde 16 saat civarı oynardım yaz aylarında 6 saat uyku 2 saat yeme-içme vs. şeklinde.
 
Yaklaşık 2000 saate yakın da benden. Topluluk konusunda gerçekten toksik yok denecek seviyede ve yapanı da cezalandırıyorlar anında zaten fevkalade. Topluluk konusunda belirli bir kesitte ve az miktarda da olsa tek problem bence zeka seviyesi geri kişilerin de oynuyor olması ki gerçi bu her oyunda var bu oyuna has bir şey değil.
Hah, o konuda da birazcık değinmek istersek Warframe'in genel yapısı olarak şu karikatürle özetlemek isterim, bahsi geçen zeka seviyesi geri kişileri istersek "kurtarabiliriz". :)
zYRjrFS.jpeg
2xkhl4kuvef21.png
 
Assassin's Creed Odyssey. 150 saat.
 

Geri
Yukarı