En yakın arkadaşımla küstüm ve bu beni çok üzdü. Tüm sırlarımı anlatabilir o. Sizce ne yapmalıyım, ne etmeliyim?
Anlaşmazlıklardan. (Arkadaş çevresi gibi)Ayıptır sorması konu nedir? Çok yüksek ihtimal para.
Tüm sırlarınızı anlatacak veya sizi foya edeceğini düşünüyorsanız zaten o doğru arkadaş değildir. Bir küsme sonucu nefret kazanacak insanla(öyle olduğunu varsayıyorum) arkadaş olduysanız hata sizde zaten.
Güvenilir veya şerefli biriyse sırlarınızı yaymaz zaten ama onun kişiliğini bilmiyorum.Anlaşmazlıklardan. (Arkadaş çevresi gibi)
Umarım öyledir. Çünkü çok değişti artık onu tanıyamıyorum. Stranger Things 5. sezon izlerken bile bunu düşünüyorumGüvenilir veya şerefli biriyse sırlarınızı yaymaz zaten ama onun kişiliğini bilmiyorum.
Umarım öyledir. Çünkü çok değişti artık tanıyamadım. Stranger Things 5. sezon izlerken bile bunu düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızÖyle olduğunu düşünmek istiyorum ya, insanlar çok çabuk değişir ama bir şeyiniz yayılsada zaman geçecek ve başka arkadaşlar, arkadaş çevresi edineceksiniz çok takmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.