Steam En yakın indirim ne zaman?

ruzgarxxxx

Centipat
Daha fazla  
Steam hesabımda Forza var. Laptop onu kaldırmadığı için iade edeceğim ve CS 2 indirime girdiğinde alacağım. En yakın indirim ne zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam hesabımda Forza var. Laptop onu kaldırmadığı için iade edeceğim ve CS 2 indirime girdiğinde alacağım. En yakın indirim ne zaman?
CS 2 seçkin yükseltmesinden bahsediyorsanız eğer,indirime girmiyor. Ben hiçbir zamanda girmedi diye hatırlıyorum,yanlış olmasın. Bildiğim kadarıyla dolardayken fiyatı hep sabitti.

Steam TL zamanında alsaydınız daha iyi olurdu sizin için CS Prime indirime girmez.

Ayrıca Forza 4 aldıysanız sakın iade etmeyin satıştan kalktı kütüphaneniz de kalmasını öneririm.

Prime CS2'den bahsediyor hocam, CS'nin prime'ı bile hile doluyken free versiyonunu düşünemiyorum. Hile yarıştırıyolardır içerde.
2015'den beri seçkin ile oynuyorum (12 TL'ye almıştım :)), ne hilelerle karşılaştım fakat free versiyonunda da çok fark olacağını düşünmüyorum. Sadece parası olmayan, hile ile maç kazanıp kendini avutacak azınlıkta olan kişiler vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı