ezer geçer.
Norm un tek şarkısını savunma burada hidra trans dinle ve oradaki sözlerle iyi kulak ver norm a hafif geçirmiş ağır gecirseydi norm diye biri kalmazdi.
ezer geçer.
Ben hidra'ya laf etmedim aksine hidra'nın normdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama şehinşah'ı norm'a karşı savunmanız komik geldi.Norm un tek şarkısını savunma burada hidra trans dinle ve oradaki sözlerle iyi kulak ver norm a hafif geçirmiş ağır gecirseydi norm diye biri kalmazdi.
Şu şarkının üzerine bir tane Norm Ender şarkısı atsana
Ben Hidra'ya laf etmedim aksine Hidra'nın normdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama Şehinşah'ı Norm'a karşı savunmanız komik geldi.
Ben Hidra'ya laf etmedim aksine Hidra'nın normdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama Şehinşah'ı Norm'a karşı savunmanız komik geldi.
Tek şarkı mı? :dd Bu yeni nesilin kafalar uçmuş. Bir şarkı daha attım. Buna da bir kalıp bul hadi.Norm un tek şarkısını savunma burada hidra trans dinle ve oradaki sözlerle iyi kulak ver norm a hafif geçirmiş ağır gecirseydi norm diye biri kalmazdi.
Dünki kıvırcık Şehinşah'la koca çınar norm Ender'i kıyaslayacak kadar mı düştün? Al sana Şehinşah'ın kariyerindeki tüm şarkıları sollayacak bir parça.
Dünki kıvırcık Şehinşah'la koca çınar norm Ender'i kıyaslayacak kadar mı düştün? Al sana Şehinşah'ın kariyerindeki tüm şarkıları sollayacak bir parça.
Koskoca hidra ergenlerin favorisi kıvırcığa üstat mı çekicekHidra neden Şehinşah'a üstat çekiyor madem?
Tek şarkı mı? :dd bu yeni nesilin kafalar uçmuş. Bir şarkı daha attım. Buna da bir kalıp bul hadi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.