Evil Belief
Kilopat
- Makaleler
- 4
Buradaki arkadaşları çok tanımıyorum ama bu kadar çok akıllı telefon model bilgisini aklında tutabilmesiyle dikkatimi çeken @Elan Morin Tedronai oldu.
Birisi birisinin adını yazarsa o kişi mutlu olur ve forum içindeki kavgalar azalır.
Önceki mesajlarımı okuyunuz.Sadece yazdıklarına bakarak insanların zeki olup olmadıklarına karar veremeyiz diye düşünüyorum.
Lütfen önceki yorumumu okuyunuz.Burada kimsenin zeki olup olmadığını çıkaramayız. İnsanların yazı vere yorumuna göre zeki olduğunu ya da olmadığını çıkartmak çok yanlış bir kere. Herkesin ilgi alanı sevdiği konu ve uzmanlığı var. Mesela atıyorum ben telefon konularında epey bilgiliyim. Akıllıca ve zekice bir yorumda bulundum, ayrıyeten bilgisayar konusunda ise çok saçma yanlış ve akla mantığa sığmayan bir yorumda bulundum zeki mi oluyorum?
Evet, var. Nedenini yazdığım mesajı okuduysanız gayet iyi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu konunun kavgaları azaltmakla uzaktan yakından bir alakası yok, bahane üretmeyin. @erengore'nin de dediği gibi, insanların sevdikleri veya kendilerini sevdirmeye çalıştıkları üyeleri dürtmekten ve onlara yaranmaya çalışmasından başka hiçbir amacı yok bu konunun.Neden güldüğünüzü sormamda bir sakınca var mı? @Rivadex
Düşüncenize saygım var. Nasıl diyorsanız olsun.Evet, var. Nedenini yazdığım mesajı okuduysanız gayet iyi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu konunun kavgaları azaltmakla uzaktan yakından alakası yok, bahane üretmeyin. @erengore'nin de dediği gibi, insanların sevdikleri üyeleri dürtmekten ve onlara yaranmaya çalışmasından başka hiçbir amacı yok bu konunun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.