En zeki bulduğunuz üyeler

Burada kimsenin zeki olup olmadığını çıkaramayız. İnsanların yazı ve yorumuna göre zeki olduğunu ya da olmadığını çıkartmak çok yanlış bir kere. Herkesin ilgi alanı sevdiği konu ve uzmanlığı var. Mesela atıyorum ben telefon konularında epey bilgiliyim. Akıllıca ve zekice bir yorumda bulundum, ayrıyeten bilgisayar konusunda ise çok saçma yanlış ve akla mantığa sığmayan bir yorumda bulundum zeki mi oluyorum?

Burada kimsenin zeki olup olmadığını çıkaramayız. İnsanların yazı vere yorumuna göre zeki olduğunu ya da olmadığını çıkartmak çok yanlış bir kere. Herkesin ilgi alanı sevdiği konu ve uzmanlığı var. Mesela atıyorum ben telefon konularında epey bilgiliyim. Akıllıca ve zekice bir yorumda bulundum, ayrıyeten bilgisayar konusunda ise çok saçma yanlış ve akla mantığa sığmayan bir yorumda bulundum zeki mi oluyorum?
Lütfen önceki yorumumu okuyunuz.

Neden güldüğünüzü sormamda bir sakınca var mı? @Rivadex
Evet, var. Nedenini yazdığım mesajı okuduysanız gayet iyi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu konunun kavgaları azaltmakla uzaktan yakından bir alakası yok, bahane üretmeyin. @erengore'nin de dediği gibi, insanların sevdikleri veya kendilerini sevdirmeye çalıştıkları üyeleri dürtmekten ve onlara yaranmaya çalışmasından başka hiçbir amacı yok bu konunun.

Evet, var. Nedenini yazdığım mesajı okuduysanız gayet iyi anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu konunun kavgaları azaltmakla uzaktan yakından alakası yok, bahane üretmeyin. @erengore'nin de dediği gibi, insanların sevdikleri üyeleri dürtmekten ve onlara yaranmaya çalışmasından başka hiçbir amacı yok bu konunun.
Düşüncenize saygım var. Nasıl diyorsanız olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00