Aldığım en iyi başarım.Bu aralar beni Katana Zero'daki Gold Medal başarımı zorladı, en zor başarım mıdır bilmem ama zor. Sizin var mı böyle acayip zorlandığınız başarımlar?
Hangi oyundan hocam?Aldığım en iyi başarım.Eki Görüntüle 1305269
Unturned.Hangi oyundan hocam?
Bu aralar beni Katana Zero'daki Gold medal başarımı zorladı, en zor başarım mıdır bilmem ama zor. Sizin var mı böyle acayip zorlandığınız başarımlar?
Hocam bana da kolay geliyor, böyle çeşitli başarımları falan kasmaya başladım ve Dark Souls 3 oynamaya başladım. Başarılar bu arada.Supercell Brawl stars oyununda toplam kupa dünya birincisi oldum 3 yıl uğraştım, iyi bir takımım vardı korede yada rusyada gerçekleşicek büyük bir turnuvaya hazırlanacak kadar ciddileşmisti ve bir anda dibe çöktüm (PC bozuldu, okul acildi, oyunda elde edebileceğim başka başarı olmadığı için amaç kalmadı ve hepsi aynı anda oldu üçlü kombo yedim...)
Şimdi daha zorunu başarmaya çalışıyorum hiçbir oyun zor gelmiyor artık basit geliyor, geometry dash i buldum extreme demonlar tatmin ediyor eğer Firework adlı leveli bitirirsem oyunlardaki değil hayattaki en büyük başarım olur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.