eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 5 Ekim 2023 #1 Endeavour OS'ta dosya sistemini yönetici olarak nasıl açabilirim? Endeavour OS ilk defa kullanıyorum ve acemiyim, çok bakındım ama bir yol bulamadım.
Endeavour OS'ta dosya sistemini yönetici olarak nasıl açabilirim? Endeavour OS ilk defa kullanıyorum ve acemiyim, çok bakındım ama bir yol bulamadım.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 5 Ekim 2023 #2 Bash:Panoya kopyala sudo su thunar Eğer dosya yöneticiniz thunarsa bu işletim komutlarını terminale yazın. Değilse yani olmazsa geri dönüş yapın. Artı 0 Eksi
Bash:Panoya kopyala sudo su thunar Eğer dosya yöneticiniz thunarsa bu işletim komutlarını terminale yazın. Değilse yani olmazsa geri dönüş yapın.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 5 Ekim 2023 #3 Timuçib dedi: Bash:Panoya kopyala sudo su thunar Eğer dosya yöneticiniz thunarsa bu işletim komutlarını terminale yazın. Değilse yani olmazsa geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Thunar, ama bu komutla olmadı, şu yazı çıktı: ''su: user thunar does not exist or the user entry does not contain all the required fields'' Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Bash:Panoya kopyala sudo su thunar Eğer dosya yöneticiniz thunarsa bu işletim komutlarını terminale yazın. Değilse yani olmazsa geri dönüş yapın. Genişletmek için tıkla... Thunar, ama bu komutla olmadı, şu yazı çıktı: ''su: user thunar does not exist or the user entry does not contain all the required fields''
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 5 Ekim 2023 #4 Bash:Panoya kopyala sudo thunar Yazın sadece. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 5 Ekim 2023 #5 Timuçib dedi: Bash:Panoya kopyala sudo thunar Yazın sadece. Genişletmek için tıkla... İşte şimdi oldu, teşekkürler. Dosya sistemini açıp pencere içinde farenin sağ tuşuna tıklayarak orada terminali açtım. Bu komutu yazdım ve oldu. Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Bash:Panoya kopyala sudo thunar Yazın sadece. Genişletmek için tıkla... İşte şimdi oldu, teşekkürler. Dosya sistemini açıp pencere içinde farenin sağ tuşuna tıklayarak orada terminali açtım. Bu komutu yazdım ve oldu.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 5 Ekim 2023 #6 eylül kabuss dedi: İşte şimdi oldu, teşekkürler. Dosya sistemini açıp pencere içinde farenin sağ tuşuna tıklayarak orada terminali açtım. Bu komutu yazdım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Çözüm raporlarsanız sevinirim hocam iyi Sosyaller. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: İşte şimdi oldu, teşekkürler. Dosya sistemini açıp pencere içinde farenin sağ tuşuna tıklayarak orada terminali açtım. Bu komutu yazdım ve oldu. Genişletmek için tıkla... Çözüm raporlarsanız sevinirim hocam iyi Sosyaller.