EndeavourOS uygulama nasıl indirilir?

WeFunk

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar,

EndeavourOS'un uygulama mağazasını bulamadım, nereden uygulama arama ve download yapıyoruz, teşekkürler.

Hazır olarak gelen bir uygulama mağazası bulunmuyor fakat kendiniz kurabilirsiniz.

5. dakikadan itibaren izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka gibi hocam, kendileri mağaza uygulaması koymamışlar, hangi akla hizmet ve kurması da terminalden komutlarla. Birkaç saattir şu pamac denilen illetin nasıl kurulacağı ile ilgili birbirinden farklı, karman çorman komutlar okuyorum, hepsi birbirinden farklı.

Edit: Gönderdiğiniz videodakinden farklı şeyler çıkıyor bende, bu kadar zor olmamalı kurmak, Debian'ın gözünü seveyim 😡

Son düzenleme:
Şaka gibi hocam, kendileri mağaza uygulaması koymamışlar, hangi akla hizmet ve kurması da terminalden komutlarla. Birkaç saattir şu pamac denilen illetin nasıl kurulacağı ile ilgili birbirinden farklı, karman çorman komutlar okuyorum, hepsi birbirinden farklı.

Edit: Gönderdiğiniz videodakinden farklı şeyler çıkıyor bende, bu kadar zor olmamalı kurmak, Debian'ın gözünü seveyim 😡
Bilince Linux'ların genel karakterini bu mesajı yazdığından utanç duyuyorsun. Kendimden bilirim seneler önce ilk maceramdan. Normalde Arch Linux kullanıyorum hayatımda. Oyun amaçlı Windows kullandığım oluyor.

Olur böyle bazen 👍
AUR Helper kurduktan sonra istediğiniz uygulamayı direkt çekebilirsiniz. Size biraz yardımcı olayım.

Bash:
#AUR Helper kurmanız gerekmekte. Kurmadıysanız:

#Yay AUR Helper
git clone https://aur.archlinux.org/yay.git
cd yay
makepkg -si

#Paru AUR Helper
git clone https://aur.archlinux.org/paru.git
cd paru
makepkg -si

##Kullanım
#Paket Arama:
[AUR Helper] -Ss (aramak istediğiniz şeyi yazın)

#Yükleme:
[AUR Helper] -S (paket ismi)

#Örnekler:
paru -S spotify

paru -Ss nvidia

##Resmi depolarda arayın aradığınızı bulamazsanız AUR'lara bakının.

#Resmi Depoda Arama:
sudo pacman -Ss (arama kısmı)

#Resmi Depoda Yükleme:
sudo pacman -S (paket ismi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı