Ender 3 Neo'dan Artillery Sidewinder X2'ye geçilir mi?

quarest

Megapat
Ender 3 Neo kullanıyorum, satıp sidewinder X2 geçmek istiyorum. Sattığım fiyata alabileceğim makineyi sahibi 3 4 aylık olduğunu bir an önce satmak istediği için ucuza koyduğunu söyledi kronik bir sorunumu var?

@Siyah Martı Merhaba hocam, selam vereyim dedim :D

Son düzenleme:
Merhaba, eski mesajlardan hatırladığım kadarıyla aynı modelin 2. jenerasyonu çıkmıştı ama detayını bilmiyorum. Forumda birkaç kişi almıştı, onlara sorman daha iyi olur. Model 2 yıllık.

Teşekkürler hocam, bence 5K'ya beleş makine, titan extruder, çift Z, Ultra sessiz fanlar, otomatik kalibrasyon falan bayağı iyi ender 3 Neo'da saydıklarımın hiçbiri yok.

Merhaba, eski mesajlardan hatırladığım kadarıyla aynı modelin 2. jenerasyonu çıkmıştı ama detayını bilmiyorum. Forumda birkaç kişi almıştı, onlara sorman daha iyi olur. Model 2 yıllık.

Hocam adam şehir dışına satmıyormuş :D az daha koyup neptune 4 almayı düşünüyorum, ne diyorsun sende de vardı sanırım?

Son düzenleme:
5000 lira benim midemi bulandırırdı.

Ben memnunum ama biraz uğraşman gerek. 8200TL civarına bence iyi bir paket.

7000TL'ye buldum hocam onu da bir atolyeden, daha profesyonel makinelere geçmiş yer kapladığı için uyguna koymuş neptune 4, neptune 4 Pro gibi modelleri 7 - 8K gibi fiyatlara satıyor 1kg filament yazdırmış yalnızca.

Sıfır al bence, ben öyle yapardım, 7500TL. Stok boşaltıyorlar herhalde.

Kupon ile 6500TL.

İkinci eli alacak olursan dikkat et, beta ya da öncesi firmware yükleyip makinenin tadını kaçıran çok Reddit'de. Ben olduğu gibi kullanıyorum, bu hali benim için yeterli.

Son düzenleme:

Sıfır al bence, ben öyle yapardım, 7500TL. Stok boşaltıyorlar herhalde.

Kupon ile 6500TL.

İkinci eli alacak olursan dikkat et, beta ya da öncesi firmware yükleyip makinenin tadını kaçıran çok Reddit'de. Ben olduğu gibi kullanıyorum, bu hali benim için yeterli.
Hocam 6200tl???

Çok iyi fırsat, ikinci el olabilirmi? ender 3 neo zaten 6500tl şuanda, oculus rift s koydum ilana satılmasını bekliyorum, ne zamana kadar bu fiyatdan satılmaya devam eder?

Ha pardon kdv öncesiymiş :D

Ben çok baskı almıyorum, istediğim tip model çok bulamıyorum çünkü. Beni bozulmadıkça götürür. Zaten yatağı bu tip hareket eden makinelerde daha fazla hıza stabil şekilde zor ulaşırlar, bundan sonra CoreXY'a ya da deltalara geçmek gerek.

Stok 5 adet.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı