Ender-3 S1 vs Bambu Lab A1 mini

Sla ile FDM arasında çok kalıyorum hocam. Açıkçası bu attığımı bedava olsa bile alma taraftarı değilim ciddi zahmet gerektiren makine 1 2 gün uğraşır sonra sıkılırım gibime geliyor.

Yani hocam. Her işin bir zorluğu var demişler. Kaliteli baskı için biraz uğraşmak gerekiyor. FDM de eski zamanlarda özellikle anet A8 döneminde zordu. Size kalmış bir durum.

Yani hocam. Her işin bir zorluğu var demişler. Kaliteli baskı için biraz uğraşmak gerekiyor. FDM de eski zamanlarda özellikle anet A8 döneminde zordu. Size kalmış bir durum.
Hocam sizce Bambu Lab A1'mi yoksa Bambu Lab A1 mini combo mu?

Bambu Lab A1. Mini alınmaz bana göre. Baskı alanı çok küçük.
Hocam 4 renk baskı olduğu için mini combo'ya ılımlı baktım biraz da dediğiniz gibi alanı küçük onunda peki şey sorucam mesela alıcağım baskının orjinali 2 3 renkli onu nasıl yapacağım Bambu Lab A1'de?

Hocam 4 renk baskı olduğu için mini Combo'ya ılımlı baktım biraz da dediğiniz gibi alanı küçük onunda peki şey soracağım mesela alacağım baskının orijinali 2 3 renkli onu nasıl yapacağım Bambu Lab A1'de?

Baskıyı renkli almak hem süreyi uzatıyor hem de tonla filament israfı yapıyor hocam. Boyamak daha mantıklı. A1 de bazı baskıları filamenti baskı esnasında değiştirme yöntemiyle basabilirsin. Onun dışında boyaman lazım.

Tamamdır hocam o zaman A1 alacağım teşekkür ederim her şey için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı