Ender V3 SE vs Bambu Lab A1 Mini

Oldukça güzeller o heykel gibi olanın yüzünde katmanlar fazla belli oluyor onu önlemek için katmak yüksekliğini küçültüyor muyuz o kısımlar da.
Yani evet katman yüksekliğini daha da aşağılara çekip denenilebilir. Zımpara yaparakta bir miktar giderilebilir orası. Ben bu modelde boyama yapmayı düşünmedim ama boyama yapacaksınız sprey dolgu astarı ile astar atarsanızda büyük ölçüde kapatacaktır o izleri.

Son düzenleme:
biraz fiyat araştırması yapıyorumda acaba bazı önemli parçaların linkini bulabilirsen atabilir misin buraya bulamıyorum ben

çok fazla yedek parçası kalmamış gibi

çok fazla yedek parçası kalmamış gibi
Teşekkür ederim , biraz a1 mini ye içim ısınmaya başladı evet yedek parçaları pahalı ancak çok sorun çıkarmaz gibi gelmeye başladı ;)

a1 ve se modeline sahibim ilk cihaz olarak se öneririm dişliye kadar söküp manuel müdahale şansın daha fazla öğrenmeler için bire bir cihaz, yatak kalibrasyonuda zaten otomatik.

a1 ve se modeline sahibim ilk cihaz olarak se öneririm dişliye kadar söküp manuel müdahale şansın daha fazla öğrenmeler için bire bir cihaz, yatak kalibrasyonuda zaten otomatik
Bambu lab çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama deidğin gibi öğrenmek amacıyla se daha mantıklı olabilir ancak hala emin değilim pişman olmak istemem yine de teşekkür ederim yorumların için

A1 ve SE modeline sahibim ilk cihaz olarak SE öneririm dişliye kadar söküp manuel müdahale şansın daha fazla öğrenmeler için bire bir cihaz, yatak kalibrasyonuda zaten otomatik.

Dostum SE şle ne gibi sorunlar yaşadın bambuya göre daha mı çok sorun yaşadın ve sana zahmet olmazsa SE ile alınmış bir baskını atabilir misin rica etsem.

@SaygıSevgiAnlayış

Son düzenleme:
Bambu lab çok daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama deidğin gibi öğrenmek amacıyla se daha mantıklı olabilir ancak hala emin değilim pişman olmak istemem yine de teşekkür ederim yorumların için

Dostum SE şle ne gibi sorunlar yaşadın bambuya göre daha mı çok sorun yaşadın ve sana zahmet olmazsa SE ile alınmış bir baskını atabilir misin rica etsem.

@SaygıSevgiAnlayış
Klasik acemi sorunları ilk cihazımdı SE ama memnunum cihazdan. Kronik bir problemine rastlamadım zamanla e step kalibrasyonu biraz kayacaktır akış kontrolü yaparsın vs. Evde ayda yılda bir kullanıcam diyorsan bambu al sana kalmış.

Klasik acemi sorunları ilk cihazımdı SE ama memnunum cihazdan. Kronik bir problemine rastlamadım zamanla e step kalibrasyonu biraz kayacaktır akış kontrolü yaparsın vs. evde ayda yılda bir kullanacağım diyorsan bambu al sana kalmış.

Açıkçası ayda yılda bir kullanacağım değil caktim oldukça kullanacağım, sanırım bambu lab alacağım gibi ona içim ısınmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı