Artillery Sidewinder X4 Pro vs Bambu Lab A1 Mini vs Ender-3 V3 SE

MuzJ0e

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
►İntel İ3 13100f
►İntel ARC A750 8GB
►ASUS B760M-K DDR4
►KİNGSTON FURY BEAST 32GB 4200Mhz
►240GB BURST SATA SSD
►480GB KİNGSTON SATA SSD
►1TB SAMSUNG HDD 7200rpm
►CoolerMaster 750W 80+ Bronze
►MSİ MAG 100R ARGB
►ASUS ROG STRİX GO 2.4
►SteelSeries Aerox 3 Wireless White
►Logitech G332
►Xiaomi Redmi Watch 3
►Samsung S20 Ultra 5G
Meslek
Öğrenci-E-Ticaret
Dostlar selam!

Uzun süredir 3D yazıcı almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadığım için bu konuda biraz acemiyim. Araştırmalarım sonucunda başlangıç seviyesi için Bambu Lab A1 mini, Artillery sidewinder X4 Pro ve Creality Ender-3 V3 SE arasında kaldım.

Benim baskı almak istediğim şeyler genellikle figürler ve küçük ama işe yarayacak parçalar. büyük ve karmaşık modeller düşünmüyorum, ama yine de baskı kalitesi ve kullanım kolaylığı önemli.

Bütçem biraz kısıtlı, bu yüzden en fazla Bambu Lab A1 mini alabiliyorum. Ancak diğer iki model hem stokta var hem de yaklaşık 4 bin TL daha uygun fiyatlı.

Bambu Lab A1 mini
, renkli baskı yapabilmesi, kullanım ve kurulum kolaylığı ile dikkatimi çekiyor. Ayrıca kamerası olması ve az yer kaplaması benim için avantaj. Ancak fiyatı biraz yüksek ve baskı boyutu küçük olduğu için tereddütteyim.

Artillery sidewinder X4 Pro, yüksek baskı hızı ve geniş baskı hacmi ile öne çıkıyor. Ancak titreşim engelleyici sistemi olmaması, eski teknolojiye sahip olması ve bazı yazılım sorunları olabileceği söyleniyor.

Creality Ender-3 V3 SE, otomatik yatak seviyelendirme ve kolay kurulumu ile yeni başlayanlar için öneriliyor.

Sizce bu üç modelden hangisini tercih etmeliyim? kullanım kolaylığı, baskı kalitesi ve uzun vadeli dayanıklılık açısından fikirlerinizi bekliyorum! 🚀

selam, imkanın var ise bambulab a1 tercih et (mini olan modeli değil)
ama hayır o fiyatlara çıkamam diyorsan x4 pro yapıştır gitsin.

Selam, imkanın var ise Bambu Lab A1 tercih et (mini olan modeli değil)
Ama hayır o fiyatlara çıkamam diyorsan X4 Pro yapıştır gitsin.

Hocam kime sorsam A1 mini dışında düşünme bile dediler. Sizin X4 Pro demenizdeki sebep nedir?

Hocam kime sorsam A1 mini dışında düşünme bile dediler. Sizin X4 Pro demenizdeki sebep nedir?
hocam benim a1 mini dememe sebebim, kartezyen yazıcılar z ekseni tarafında zaten genel olarak sorunlu, buna ek olarak a1 mini tek taraflı z eksenine sahip, bütçen varsa düşünmeden düz a1 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı