darkknightgamer
Hectopat
Daha fazla
Hocam bu zamana kadar bana verdiğiniz bilgiler için size çok minnettarım. Ama gel gelelim makina konusuna. Koydum kenara daha kolay kolay kullanmam. Demin 3 saat oldu baskı başlayalı. Alarm çaldı ekranda yazı yok daha doğrusu bunlarda ekranda olan arızayı söylüyor mu onu da bilmiş değilim. Ender 3 v2. Ne bilim ya anlamadım ne sıkıntısı diit diit diit çaldı baskının ortasında kaldı nozzle. Bakıyorum her yeri aradım sizin konularınız hepsini inceledim ama yok. Ben artık pes ettim ne yapacağım hiç bilmiyorum. Em son izlediğim videoda exroder motorları aşırı ısınma yaparsa güç verilir ama motor dönmez gibi şeyler de çıktı karşıma. motorlara bakıyorum el deymiyor.Bahsettiğin şey Z koordinatı, yükseldikçe artar, artma miktarı hep 0.2mm değil, belirlediğin katman yüksekliği kadar, absürt gelmesin.
Hocam kusura bakmayın geç gördüm. Dediklerinizi yaptım resim çektim paylaşıyorum. Bir de alarm aynı bu şekil evet. Ama ingilizce anlamadım videoyuAlarm bu şekilde mi?
Çipi de öğrenmen gerek.Ender 3V2 peş peşe gelen hatalar
O da olmazsa makinenin ilk Firmware'ini yüklemeyi deneyip sonra güncelini yüklemeyi de deneyebilirsin. Daha önce yükleme yaptığını söylediğin için söylememe gerek var mı bilmiyorum ama ZIP'li dosyanın içindeki bin uzantılı dosya ile güncelleme yapıyor olmalısın. Bin dosyasını atıyorum .bu...www.technopat.net
Evet dediğiniz gibi termostitor üzerinde çalışacağım ama ben yazılım da güncel olsun istiyorumSendeki de GD çipli, baktığın linkte kurman gereken dosyayı belirtmişim.
Videoyu sadece sesden emin olmak için gönderdim. Orada termistörün pozisyonunu vs. değiştiriyor kısa devre yapmasını engellemek için, ona takılma.
Buradaki gibi sadece mevcut olanı söküp kontrol et, ince bir tel vs. sağa sola değiyor olmasın. sonra tekrar monte et.
Termistör üzerine yoğunlaşman iyi olabilir, Google'da o yönde araştırma yap derim.
Sorunu çözene kadar makineyi başıboş bırakma.
Hocam kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim. Şimdi Hepsiburada dan SD kart da alacağım 16 GB fark oluyor mu nasıl bir kart almam lazım önemli mi kartın özellikleriVerdiğim linkteki mesajların devamını okumamışsın, orada aşağıda yazdığım dosya ismini belirtmiştim.
GD-Ender-3 V2-Marlin2.0.8.2-HW-V4.2.2-SW-V1.0.4_E_N_20211230
Siz de olmasanız yemin ediyorum makinayı çöpe atacaktım valla siz çok büyük bir insansınızVerdiğim linkteki mesajların devamını okumamışsın, orada aşağıda yazdığım dosya ismini belirtmiştim.
Verdiğim linkteki mesajların devamını okumamışsın, orada aşağıda yazdığım dosya ismini belirtmiştim.