Çözüldü Ender 3 V2 tabla ortasında filament gelmiyor ve düzgün basılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siyahintonu

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce ikinci el ender 3 V2 aldım daha acemiyim tabla ayarı sorunu var sol alt köşede çok güzel basiyor ancak ortada maalesef ya filament gelmiyor ya da düzgün basmıyor. Katman arası boşluk oluyor.

Çözüm
Evet extruderdan dolayı filament gitmiyor fakat sadece kırıktan dolayı değil attığım görselde bir parça daha olması lazım filamenti ittirebilmesi için.

Yenisi alınması gerek stok olandan almayın çift dişli alüminyum extruder alın daha iyi.
Anladım hocam peki nerden bulabilirim bu slikon kılıfı hicam

Evet hocam zaten boru yerinden çıkıyor somun içindeki tırnaklar kırılmış yeni metal extruder seti sipariş ettim içinde yeni somunda var onu bekliyorum
O konnektörleri kullandığın sürece gene kırılacaklar, çok dandikler. Ben yukarıdaki şekilde 1.5 sene kullandım dolayısıyla klips de kullanmadım. O konnektörlerle devam diyorsan evet basabilirsin ama ince cırt kelepçe de idarelik iş görür.

Ben alışveriş yapmadım ama forumda bilinen bir site.
Anladım saolun araştırdım güvenilir bir yere benziyor saolun bunu alınca İnşallah uyarı sorunu geçer geçmesse direk yeni hotend :)

Ben alışveriş yapmadım ama forumda bilinen bir site.
Hocam son bir kez birşey sormak istiyorum şimdi sipariş verdim hem PTFE boru sipariş hem slikon kılıf sipariş hemde pnömatik konnektör klips sipariş hepsi hazırmış kargoya verilecek şimdi bunlar gelesiye kadar cihazı slikonsuz kullansam sorun olurmu pla 1.75 mm 210 derecede kullanıyorum flamentim creality serisi şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam dayanamayıp bi 40 dakikalık baskı alayım dedim muazzam çıktı sorunun çözüldü ama hocam bu tabla ayarı kanser ediyor yani öneriniz varmı bu tabla ayarı için bide cihazı nasıl kullanmalıyım tıkanıklık veya cihaz baskı bittikten sonra flamenti çekmelimiyim cihazi nasıl sağlıklı kullanırım şimdiden saolun

Dosya Ekleri

• IMG_20250412_221634.jpg
    IMG_20250412_221634.jpg
    196,5 KB · Görüntüleme: 15

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı