Ender 3 V3 Ke vs Elegoo Neptune 4 Pro

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 3D yazıcı alacağım ama Ender 3 V3 KE ile Elegoo Neptune 4 Pro arasında kaldım. Hangi yazıcıyı önerirsiniz? Artıları eksileri nelerdir genel olarak?

Zamlanmış maalesef. Bir ara 14'e kadar düşmüştü.

V3 KE olabilir o halde. 3D yazıcıyı hangi amaçla alıyorsunuz?
Genel olarak RC uçak yaparken motor yuvası vb parçalar basmaya kullanacağım, ara sıra küçük uçak modelleri de basmayı planlıyorum.

V3 ke de güzel ama cr 10 SE tavsiye ederim. O fiyat bandında.
V3 KE ye göre artı ve eksileri nelerdir peki?

Genel olarak RC uçak yaparken motor yuvası vb parçalar basmaya kullanacağım, ara sıra küçük uçak modelleri de basmayı planlıyorum.

V3 KE ye göre artı ve eksileri nelerdir peki?

Anladım. O halde yukarıdaki arkadaşın dediği modeli alabilirsiniz V3 KE'den daha iyi. Ancak sorunsuzluk istiyorsanız bütçe çıkartıp Bambulab'dan şaşmamanız lazım diğer türlü uğraşacaksınız.

V3 ke ye göre artı ve eksileri nelerdir? Peki?

Arasındaki farklar 100mm daha hızlı baskı alıyor. (600mm), ender 3'te tek y ekseni motoru var ancak CR10SE'de çift motor var. Fanı biraz fazla ses yapıyor 12000RPM olduğundan dolayı ancak başka bir odaya koyarsanız yan odadan çok az duyuluyor fark edilmeyecek derecede.
Aksesuar desteği CR-10 SE'nin daha fazla.
Ben kendim 6 aydır kullanıyorum be şu an satmaya karar verdim model yükseltmek için p1s alacağım. Cr 10 SEden çok memnunum.

Arasındaki farklar 100mm daha hızlı baskı alıyor. (600mm), ender 3'te tek y ekseni motoru var ancak CR10SE'de çift motor var. Fanı biraz fazla ses yapıyor 12000RPM olduğundan dolayı ancak başka bir odaya koyarsanız yan odadan çok az duyuluyor fark edilmeyecek derecede.
Aksesuar desteği CR-10 SE'nin daha fazla.
Ben kendim 6 aydır kullanıyorum be şu an satmaya karar verdim model yükseltmek için p1s alacağım. Cr 10 SEden çok memnunum.
Farklı bir odada olacak zaten, ses sıkıntı değil.

CR-10 Se alacağım o zaman, teşekkür ediyorum hepinize.

Porima sitesinde 2 filament de veriyormuş, 14.500 civarı oluyor o şekilde aslında fiyatı. Yeni farkettim. Şuan o yüzden A1 almaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı