Ender 3 V3 SE tabla kalibrasyonu nasıl yapılır?

Alçak kalan bölgelere kapton bant ya da alüminyum folyo konulabilir.
Hocam direkt A4 kağıt vs koysam sıkıntı olur mu?
IMG_20240527_204831.jpg

Hocam bariz bir şekilde tablanın sol altı sağ üst kısma göre daha yüksekte. Bunu düzeltmek için sağ üst kısıma tabla ile tablayı mıknatıs ile yapıştırdığımız kısmın arasında kağıt koysanim olur değil mi?

Hocam yazıcıyı çalıştırdım başta verilen kedi modelini basmaya çalışıyorum ama beni bitrip ana ekrana atıyor ne yapmalıyım.

Alçak kalan bölgelere kapton bant ya da alüminyum folyo konulabilir.
Sn. Siyah Martı bir çok insana benzer konularda yardımcı olmuşsunuz sizin dışınızda kaynak bulamadım o yüzden danışmak isttedim eski konuyu hortlattım kusura bakmayın,yazıcımı ikinci el aldım fabrika ayarlarina döndürtükten sonra tekrar hizaladığımda buna benzer değerler aldım bunlar çok mu anormal farklar yazici menüsünden ayarlanabilir mi tuşla yoksa fiziksel olarak bir müdahale mi gerekli? öneriniz var ise söyler misiniz? vakit ayırıp okuduysanız şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20251020_194426.jpg
    IMG_20251020_194426.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 4
Makine 2. el olduğu için öncelikle gevşemiş bir vida, plastik artık, tablada oynaklık vb. bir şey var mı diye gözden geçirilmesi iyi olur. Bir önceki sayfada linkini verdiğim bir video var, 1.dk'dan sonraki adımları uygulayarak başlayabilirsin, x ekseninin paralelliği önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı