Ender V2 NEO 3D yazıcı alınır mı?

Eki Görüntüle 1985405

Bu iyi midir ender olmasza bunu almayı düşünüyorum.
Hocam V2 Neo varken TTB asla alınmaz. Zaten neredeyse aynı fiyatdalar. Bende TTB v2 var ve gerçekten beni usandıracak derecede çok sıkıntıyla karşılaştım. Tabi bu sorunları çözmek 3D yazıları daha iyi tanımama ve tecrübe etmeme sebep oldu ama aynı zamanda yapmak istediğim pek çok şeyi de yapamadım maalesef. TTB V3'de bende olan modele göre bazı sorunların giderildiği söyleniyor ama benim markaya olan güvenim ciddi anlamda zedelendi. Ender 3 V2 Neo hem daha yetenekli hemde çok daha geniş bir topluluğa sahip bir yazıcı.

Otomotik kalibrasyon konusunda da V3 SE daha iyi ama bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.

@NothingGood

Hocam V2 Neo varken ttb asla alınmaz. Zaten neredeyse aynı fiyatdalar. Bende ttb V2 var ve gerçekten beni usandıracak derecede çok sıkıntıyla karşılaştım. Tabii bu sorunları çözmek 3D yazıları daha iyi tanımama ve tecrübe etmeme sebep oldu ama aynı zamanda yapmak istediğim pek çok şeyi de yapamadım maalesef. Ttb v3'te bende olan modele göre bazı sorunların giderildiği söyleniyor ama benim markaya olan güvenim ciddi anlamda zedelendi. Ender 3 V2 Neo hem daha yetenekli hem de çok daha geniş bir topluluğa sahip bir yazıcı.

Otomotik kalibrasyon konusunda da V3 SE daha iyi ama bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.

@NothingGood

Hocam ben V3 SE aldım da daha elime geçmedi ön sipariş diye. Bu kalibrasyon olayını direkt kendisi hallediyor mu yoksa benim de uğraşmam lazım mı?

TTB'yi 2 yıl kullandım. Kesinlikle önermem. Düzgün çalışması için bayağı bir modlamak gerekiyor. Çok vakit harcarsınız.
Hocam İstermisiniz bilmiyorum ama TTB'yi adam etmek için yapılması gerekenler hakkında bir rehber yapsanız güzel olurdu. :)

Hocam ben V3 SE aldım da daha elime geçmedi ön sipariş diye. Bu kalibrasyon olayını direkt kendisi hallediyor mu yoksa benim de uğraşmam lazım mı?
Hocam bu fiyatlarda ki diğer birçok makinaya göre daha az uğraştırır ama 3D yazıcı 2D yazıcı tuşa bastım baskı aldım şeklinde bir makina değil. Uğraşmanı gerekiyor. Şimdiden biraz kendinizi psikolojik olarak hazırlarsanız iyi olur.

Hocam ister misiniz bilmiyorum ama Ttb'yi adam etmek için yapılması gerekenler hakkında bir rehber yapsanız güzel olurdu. :)

Hocam bu fiyatlarda ki diğer birçok makineye göre daha az uğraştırır ama 3D yazıcı 2D yazıcı tuşa bastım baskı aldım şeklinde bir makine değil. Uğraşmanı gerekiyor. Şimdiden biraz kendinizi psikolojik olarak hazırlarsanız iyi olur.

Ne gibi zorluklar bekliyor beni hocam.

4d.png

Ne gibi zorluklar bekliyor beni hocam.
Hocam süreç içerisinde göreceksiniz ama çok da gözünüzde büyütmeyin çözülmeyecek veya aşırı sıkacak sorunlar olmuyor genelde ama dediğim gibi 3D yazıcıların fişe tak çalıştır makinalar olmadığını da bilmek lazım.

Hocam süreç içerisinde göreceksiniz ama çok da gözünüzde büyütmeyin çözülmeyecek veya aşırı sıkacak sorunlar olmuyor genelde ama dediğim gibi 3D yazıcıların fişe tak çalıştır makinelar olmadığını dabilmek lazım.

Hocam bir de konu ile alakasız ancak yazıcıyı cura programı ile kullanabilir miyim yoksa başka bir uygulama mı lazım?

Hocam bir de konu ile alakasız ancak yazıcıyı cura programı ile kullanabilir miyim yoksa başka bir uygulama mı lazım?
Cura programı ile 3D modelleri yazıcının anlayacağı dilde (.Stl) dilimliyoruz ve bu dosyayı yazıcıya gönderiyoruz. Yani 3D baskı almak için Cura yeterli ama @Siyah Martı Hocam PrusaSlicer öneriyordu. Ben Cura kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı