Endgame Gear MPC450 CORDURA® Gaming Mousepad 411,96 TL

Edwin

Megapat
Yer
İzmit
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel fiyatmış, ihtiyacım yok ama bir an düşündüm alsam mı diye. :D

Bu hafta forumdan biri almayı denemişti siparişi iptal edilmiş.
@RRaidyn Güncelleme: Amazon.de siparişi göndermek istemiyor sanırım Türkiye'ye. Stokta var, Türkiye kargo var ama gönderilmiyor anlamadım...

Evet bende de öyle gözüktü ama şehirden şehire değişebilir diye fiyat belirtmek istemedim :).

Güzel fiyatmış, ihtiyacım yok ama bir an düşündüm alsam mı diye. :D
Bu fiyat bandında ülkemizde olan markaları da ele alınca mantıklı bir seçenek olarak duruyor kaçırmamak lazım :D.

@RRaidyn Güncelleme: Amazon.de siparişi göndermek istemiyor sanırım Türkiye'ye. Stokta var, Türkiye kargo var ama gönderilmiyor anlamadım...
Ben de satın aldım fakat şu an için sipariş iptali vb. durum yok. İlerleyen günlerde güncelleme yaparım. İnşallah bir sıkıntı olmadan yollarlar.

Benim iptal edilmişti, 2 gün sonra yeniden denediğimde sipariş verebildim. 6 gündür gönderilmedi ama. Uçak kalkmadığından büyük ihtimalle.
1659350537994.png

Mpc 450 tamamen hız için yapılmış bir mousepaddır (saf speed tarzı). Fps oynuyorsanız (valorant, cs go) hybrid ve ya control tarza sahip mousepad almanızı öneririm.

Bence uzun uzun araştırıp satın almaya karar verdim, iki gün üst üste satın almayı denedim ama siparişim direkt iptal ediliyordu. Canlı destekle görüştüğüm zaman bana Almanya Amazondan geleceğini ve onların iptal ettiklerini söyledi. Sebep yok. İndirim kuponu vardı bende birkaç günü kalmıştı, hyperx furyS pro satın aldım. Longteng'e geçiş yapana kadar idare etsin yeter.

Alanlara hayırlı olsun

Bence uzun uzun araştırıp satın almaya karar verdim, iki gün üst üste satın almayı denedim ama siparişim direkt iptal ediliyordu. Canlı destekle görüştüğüm zaman bana Almanya Amazondan geleceğini ve onların iptal ettiklerini söyledi. Sebep yok. İndirim kuponu vardı bende birkaç günü kalmıştı, hyperx furyS pro satın aldım. Longteng'e geçiş yapana kadar idare etsin yeter.

Alanlara hayırlı olsun
Bana da ürünün hasarlı olduğunu söylemişlerdi. 43 tane stok olduğu gözüküyordu, nasıl olabilir diye sorduğumda ise sistemde sıkıntı olabilir; güncellenmesi uzun sürüyor olabilir dediler. 23 Temmuz akşamı 2 veya 3 kere telefondan satın almayı denedim, fakat bir etki etmedi. Mail attım, talep açtık haber bekleyin vs. dediler. 25 Temmuz'da ise bilgisayardan sipariş vermeyi denediğimde birden oldu.

Bana da ürünün hasarlı olduğunu söylemişlerdi. 43 tane stok olduğu gözüküyordu, nasıl olabilir diye sorduğumda ise sistemde sıkıntı olabilir; güncellenmesi uzun sürüyor olabilir dediler. 23 Temmuz akşamı 2 veya 3 kere telefondan satın almayı denedim, fakat bir etki etmedi. Mail attım, talep açtık haber bekleyin vs. dediler. 25 Temmuz'da ise bilgisayardan sipariş vermeyi denediğimde birden oldu.
Anladım, başka mouse pade artık. Longteng alacağım. Aldığınız zaman beni konuya etiketleyip deneyiminizi paylaşır mısınız ?
Kötü yanlarından birisi kot kumaşı tarzdına örgüsü olduğu için hızlı hareketlerde tahriş yapıyor deniliyordu ve arm sleeve ile kullanılması öneriliyordu. Merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı