Endgame Gear MPC450 CORDURA® Gaming Mousepad 411,96 TL

Aldığınız zaman beni konuya etiketleyip deneyiminizi paylaşır mısınız ?
Kötü yanlarından birisi kot kumaşı tarzdına örgüsü olduğu için hızlı hareketlerde tahriş yapıyor deniliyordu ve arm sleeve ile kullanılması öneriliyordu. Merak ediyorum.
Tabii ki paylaşırım. Son teslim tarihini 14 Ağustos gösteriyor, o zamana kadar gelir diye düşünüyorum.

Anladım, başka mouse pade artık. Longteng alacağım. Aldığınız zaman beni konuya etiketleyip deneyiminizi paylaşır mısınız ?
Kötü yanlarından birisi kot kumaşı tarzdına örgüsü olduğu için hızlı hareketlerde tahriş yapıyor deniliyordu ve arm sleeve ile kullanılması öneriliyordu. Merak ediyorum.
Redditte kullananlar pek problem olmadığını belirtmişler ama kullanmadan bilemeyiz tabii :).

Benim iptal edilmişti, 2 gün sonra yeniden denediğimde sipariş verebildim. 6 gündür gönderilmedi ama. Uçak kalkmadığından büyük ihtimalle. Eki Görüntüle 1470787
Hocam kargo konusunda gelişme var mı? XM1r da sipariş verdim kendilerinden 30 ağustos diyor ama daha erken gelecek tahminimce. Mousepad için gönderim için hazırlanıyor diyor hala.

@mertutux

Son düzenleme:
Hocam kargo konusunda gelişme var mı? XM1r da sipariş verdim kendilerinden 30 ağustos diyor ama daha erken gelecek tahminimce. Mousepad için gönderim için hazırlanıyor diyor hala.
1659539786705.png

Bugün gönderildiği bilgisini verdiler. Varış zamanına 13 Ağustos demişler fakat daha erken geleceğini düşünüyorum.

Türkiye'ye gelmiş sizinki gelir birkaç güne :)
İnşallah hocam :) Canlı destekle görüştüğümde “Tecrübelerime göre tahminimce 7-8 Ağustos gibi elinize ulaşır.” demişlerdi zaten.
1 Ağustos’ta sipariş verdim ben verirken 8 Ağustos teslim diyordu ama imkansız gibi bakacağız artık :D.
Biraz şansınıza bağlı sanırım, kargo uçağının kalkması için belirli bir doluluğa ulaşması lazımmış. Yani son anda da girebilir, en başta da.
Umarım hızlı bir şekilde gelebilir :)

İnşallah hocam :) Canlı destekle görüştüğümde “Tecrübelerime göre tahminimce 7-8 Ağustos gibi elinize ulaşır.” demişlerdi zaten.

Biraz şansınıza bağlı sanırım, kargo uçağının kalkması için belirli bir doluluğa ulaşması lazımmış. Yani son anda da girebilir, en başta da.
Umarım hızlı bir şekilde gelebilir :)
Bugün XM1r'da sipariş ettim indirimden yararlanıp 700 TL'ye ikinci el olacağına 250 TL daha vereyim sıfır olsun dedim 30 Ağustos gösteriyor. Mousepad ile birlikte kargolanır inşallah. Ben de canlı destekle konuştum. Bana dediği o verilen tarihler maksimum teslimat tarihleriymiş ondan daha erken gelebilir dedi. Şu an için sadace sipariş hazırlanıyor kısmında duruyor mousepad. Mouse ise 30 Ağustosta teslim edilecek diyor. Bekleyip görmek lazım herhalde tam net bir şey yok bu konu hakkında :D.

Ben de canlı destekle konuştum. Bana dediği o verilen tarihler maksimum teslimat tarihleriymiş ondan daha erken gelebilir dedi. Şu an için sadace sipariş hazırlanıyor kısmında duruyor mousepad. Mouse ise 30 Ağustosta teslim edilecek diyor. Bekleyip görmek lazım herhalde tam net bir şey yok bu konu hakkında :D.
Benim mousepad siparişimde 9 gün sipariş hazırlanıyordaydı. Bugün gönderildi yazısı geldi, fakat hala kargoyu takip edemiyorum sanırım kargo firmasına verilmemiş henüz. Mousepad elime geçince size haber veririm, aşağı yukarı sizinki de öyle bir sürede gelir herhalde.
Bugün XM1r'da sipariş ettim indirimden yararlanıp 700 TL'ye ikinci el olacağına 250 TL daha vereyim sıfır olsun dedim 30 Ağustos gösteriyor. Mousepad ile birlikte kargolanır inşallah.
Hayırlı olsun hocam, umarım mousepadle kargolanır. Aynı günde mi verdiniz siparişleri?

Benim mousepad siparişimde 9 gün sipariş hazırlanıyordaydı. Bugün gönderildi yazısı geldi, fakat hala kargoyu takip edemiyorum sanırım kargo firmasına verilmemiş henüz. Mousepad elime geçince size haber veririm, aşağı yukarı sizinki de öyle bir sürede gelir herhalde.

Hayırlı olsun hocam, umarım mousepadle kargolanır. Aynı günde mi verdiniz siparişleri?
Çok teşekkür ederim hocam. Umarım elimize sorunsuz sıkıntısız ulaşır. Ben de öyle düşünüyorum. Mousepad 1 Ağustos, Mouse 3 Ağustos yani bugün aldım aralarında çok fark yok. İkisinin birlikte gelme ihtimalini yüksek görüyorum fakat mouse'da 27 Ağustos yazıyor şimdi mousepadde 8 Ağustos kafamı karıştıran nokta bu oluyor :D.

Çok teşekkür ederim hocam. Umarım elimize sorunsuz sıkıntısız ulaşır. Ben de öyle düşünüyorum. Mousepad 1 Ağustos, Mouse 3 Ağustos yani bugün aldım aralarında çok fark yok. İkisinin birlikte gelme ihtimalini yüksek görüyorum fakat mouse'da 27 Ağustos yazıyor şimdi mousepadde 8 Ağustos kafamı karıştıran nokta bu oluyor :D.
Paket büyüklüğünden, hassaslıktan falan kaynaklıdır belki. Bir bilgim yok ama o zaman beraber gelemeyebilir :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı