Endgame Gear XM1r programı bulunamıyor

• Konuyu başlatan k3to
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.997
Başlıkta bahsettiğim gibi, programına ulaşamadım maalesef... Yardımcı olursanız sevinirim.
Araştırmadım ama tak-çalıştır şeklinde çalışıyor olmasın?
Düzeltme: Coming soon yazıyor. Buradan driver update yapabilirsiniz: https://img.endgamegear.com/products/xm1r/downloads/XM1r_Firmware_Update_Tool_(V1.7.230).zip
1625316507828.png

Araştırmadım ama tak-çalıştır şeklinde çalışıyor olmasın?
Düzeltme: Coming soon yazıyor. Buradan driver update yapabilirsiniz: https://img.endgamegear.com/products/xm1r/downloads/XM1r_Firmware_Update_Tool_(V1.7.230).zip
Eki Görüntüle 1094834
Evet hocam fakat bir başlıkta gördüm mail atarak yahut discord kanallarına ulaşarak beta sürümündeki programına ulaşılabiliyormuş, ben ulaşamadım... Burada bir konu gördüm yardım istedim oradan da cevap alamadım onun dışında hz ayarı ve dpi ayarı (dpi belli bir ayara kadar) mouse üzerinden ayarlanabiliyor.

Evet hocam fakat bir başlıkta gördüm mail atarak yahut discord kanallarına ulaşarak beta sürümündeki programına ulaşılabiliyormuş, ben ulaşamadım... Burada bir konu gördüm yardım istedim oradan da cevap alamadım onun dışında hz ayarı ve dpi ayarı (dpi belli bir ayara kadar) mouse üzerinden ayarlanabiliyor.
Hocam çok ihtiyacınız yoksa beta kullanmayın bence, ama yine de kullanmak isterseniz kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok ihtiyacınız yoksa beta kullanmayın bence, ama yine de kullanmak isterseniz kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

haklısın, çok teşekkür ederim. En iyisi normal sürümü çıkınca kullanmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı