Endgame XM2we, Razer DeathAdder v3, Razer Viper V2 Pro ekipmanlarda gecikme yaşanır mı?

poten_za

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I5 12400f - Asus B660 Prime B-660 Plus D4 - Zotac 3070 Ti - CM Masterbox TD500 V2 Mesh - 2x16 Netac DDR4 3600mhz - Asus TUF VG27AQ
Öncelikle kablosuz mouse ile oyunlarda gecikme yaşanıyor mu? Bunu daha net olarak öğrenmek istiyorum çünkü artık kablo olayı can sıkmaya başladı masanın üzerinde. Araştırdığımda kimisi evet gecikme var diyor kimisi ise hayır yok diyor. Eğer kablolu mouse gibi gecikme sorunu yaşanmıyor ise başlıkta belirttiğim modellerden hangisi tercih edilmeli veya önereceğiniz modeller var mıdır?

Dandik bir mouse alirsan gecikme yasarsin. Kablolu farelerin %99'undan iyi kablosuz fareler var. Endgame XM2We tercih ederdim.
XM2we ile kablolu gibi gecikme sorunu olmayacak ise alabilirim hocam. Çünkü ciddi anlamda artık kablolardan kurtulmak istiyorum. Başka bir öneri de olabilir easa önemli nokta gecikme olmaması idi benim için.

Üst seviye kablosuz modellerde geçikme söz konusu değil. Gecikme Bluetooth veya daha çok ofis için kullanılan modelleri insanlar alıp kullandığı için gecikme söz konusuymuş gibi anlatıyorlar. Bahsettiğin modeller, kablolulardan bile daha iyi gecikme sunuyor. Gecikme kafaya takılacak bir şey değil.

Üst seviye kablosuz modellerde geçikme söz konusu değil. Gecikme Bluetooth veya daha çok ofis için kullanılan modelleri insanlar alıp kullandığı için gecikme söz konusuymuş gibi anlatıyorlar. Bahsettiğin modeller, kablolulardan bile daha iyi gecikme sunuyor. Gecikme kafaya takılacak bir şey değil.
Valorant, CS Go gibi oyunlar oynadığım için hocam o anlamda kafamda soru işareti olmasın istedim. Mouse halledince klavyede aynı şekilde kablosuz düşünüyorum. Ürünlerin fiyatları çok yüksek yani o yüzden iyice araştırıyorum.

Üst seviye kablosuz farelerde gecikme yaşanmıyor, ayrıca başlıkta belirttiğiniz farelerin hiçbirinde de gecikme yaşanmıyor.

Valorant, CS Go gibi oyunlar oynadığım için hocam o anlamda kafamda soru işareti olmasın istedim. Mouse halledince klavyede aynı şekilde kablosuz düşünüyorum. Ürünlerin fiyatları çok yüksek yani o yüzden iyice araştırıyorum.
Anlıyorum, bahsettiğiniz ürünler kötü veya kötü bir gecikme sunan ürünler değil. Hepsi on numara, alınabilecek ürünler. Gecikme konusunda her firma zaten, gecikme adına hiçbir şey olmaması için çalışıyor.

Teşekkür ederim. Bir diğer sorum ise connectgame satıcısı Endgame ürünlerinin. Garanti ile ilgili sorun olabileceği yorumlarını okudum. Sonuçta 200 TL'lik ürünler de değil. Eğer öyle bir durum var ise Razer kablosuz model almak daha mantıklı olacaktır.

Teşekkür ederim. Bir diğer sorum ise connectgame satıcısı Endgame ürünlerinin. Garanti ile ilgili sorun olabileceği yorumlarını okudum. Sonuçta 200 TL'lik ürünler de değil. Eğer öyle bir durum var ise Razer kablosuz model almak daha mantıklı olacaktır.
Evet, öyle bir sorun var. ConncetGame ürünü yolluyor, ancak garantisi olmuyor ConncetGame için. Direkt olarak, markayla iletişime geçmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı