Endgame XM2we sağ Click daha sert

faxich

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Dün itibari ile connectgame sitesinden sipariş verdiğim farem elime ulaştı. Fakat kafamı kurcalayan bir sıkıntı var. Ya da sıkıntı mı değil mi size sormak istedim.

Öncelikle bu fareye "SteelSeries Sensei Ten" faresinden geçiş yaptım. Artık kablolu bir mouse kullanmak istemiyordum. Şu an hafif ve elimde oyuncak tutuyormuş gibi bir hissiyat var. Fakat zamanla alışırım diye düşünüyorum. Gecikme süresi yokmuş gibi diyebiliriz çünkü hiçbir fark hissetmiyorum kabloluya kıyasla.

Sorunuma gelirsek eğer; ben sanki sağ Click sol cliğe göre daha fazla güç istiyor gibi hissediyorum. Sol Click böyle soft ve güzel fakat sağ Click biraz daha kuvvet istiyor. Sizce bu sorun mu? Sırf bu yüzden değişim talep etmeli miyim yoksa zamanla düzelir mi?

Teşekkürler,

Ayni mouse'u ben de aldim ve birebir ayni durumu ben de yasiyorum. Her iki tusta da oynama veya pre/post travel yok ama sol click saga gore bayagi hafif geldi. Sag tusun agirligini daha cok begendim, keske boyle bir durum olmasaymis.

Degisim talebine gelirsek: Connect game (Dipol Bilisim) bu konuda rezil bir firma. Hicbir degisim veya iade talebine yanit vermiyorlar. Tuketici hakem heyetine gitmeniz gerekecek eger boyle bir sey deneyecek olursaniz.

optik tuşlar razerda zamanla yumuşuyor aslında ama eğer dediğiniz gibi çoook bir fark varsa değişim talep edin email atıp, telefonları yok çünkü

optik tuşlar razerda zamanla yumuşuyor aslında ama eğer dediğiniz gibi çoook bir fark varsa değişim talep edin email atıp, telefonları yok çünkü
Sizin yorumlarınızla aldım bu mouse'u ama şu an şu düşüncedeyim. ''acaba lamzu atlantis mi alsaydım?'' diye sizce yanlış mı yaptım?

Sizin yorumlarınızla aldım bu fareyi ama şu an şu düşüncedeyim. "acaba Lamzu atlantis mi alsaydım?" diye sizce yanlış mı yaptım?

Hocam geçmiş olsun öncelikle ama ben de 3 adet Lamzu değişmek zorunda kaldım zamanında çünkü ilk 2'sinde tuş arası boşluk vardı çift tıklıyor gibiydi veya gıcırdama vardı... Optik tuşlar en sorunsuzu diye size bunu önerdim ve milyonda bir olacak bir şey olmuş şansa, benim DeathAdder V3 Pro'nun Click'lerde de biri hafif biri daha sert ama elde hissetmeden değiştirmelisiniz diyemiyorum. Tek bildiğim aşırı ama aşırı kötüyse değişim talep edebilirsiniz, değilse her farede azıcık olabilir böyle şeyler o yüzden çok takmayın, zamanla daha iyi bile olur... Yani ben aslında en sorunsuzu bu diye önermiştim... Connectgame'e email attığınızda çözebilirler olay çok büyükse...

Hocam geçmiş olsun öncelikle ama ben de 3 adet Lamzu değişmek zorunda kaldım zamanında çünkü ilk 2'sinde tuş arası boşluk vardı çift tıklıyor gibiydi veya gıcırdama vardı... Optik tuşlar en sorunsuzu diye size bunu önerdim ve milyonda bir olacak bir şey olmuş şansa, benim DeathAdder V3 Pro'nun Click'lerde de biri hafif biri daha sert ama elde hissetmeden değiştirmelisiniz diyemiyorum. Tek bildiğim aşırı ama aşırı kötüyse değişim talep edebilirsiniz, değilse her farede azıcık olabilir böyle şeyler o yüzden çok takmayın, zamanla daha iyi bile olur... Yani ben aslında en sorunsuzu bu diye önermiştim... Connectgame'e email attığınızda çözebilirler olay çok büyükse...

Başka önerdiğim bir arkadaşımız çok beğenmiş mesela adını bulursam onu buraya etiketleyim onda da var mı bu sorun bir araştıralım, tuşların birinin ince diğerinin kalın ses çıkarması da vardır sizde şu an ve bende de var bu o yüzden dediğim gibi aşırı büyük bir fark yoksa çok takmayın
güncelleme @faxich, hocam dediğiniz gibi aşırı rahatsız ediyorsa connectgame'e bir email atar mısınız sorunu videoya çekip. yarın sabah gibi dönüş yaparlar, eğer sorun büyükse değişim de yapmalılar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı