Endless OS3 sisteme Fifa ya da Pes yüklemek

Abdullah Hasan

Kilopat
Daha fazla  
Oyun oynamayı sevmem ve bilmemde yalnız Pes ya da Fifa gibi oyunları seviyorum. Cihazımın özellikleri resimde yazıyor.

endless os.png

Buna sanırım herhangi bir şey yükleyemiyorum birkaç program denedim olmadı. Windows 10 yüklemem lazım değil mi? Kutusundan çıkan CD var fakat cihazda CD takma yeri yok. Sanırım CD'deki dosyları Flash Belleğe atıp yüklemem lazım değil mi? Bunun için 8GB bir bir bellek yeterlidir herhalde. Bir de Pes 13 ya da 18 olması benim için önemli değil ama görüntünün net ve kasma olmamasını istiyorum. Bir de yeni futbolcuların yeni transfer oldukları takımda olmalarını istiyorum. Bunun içinde sanırım bir takım yamalar indiriliyor. Bana ne önerirsiniz? Dediklerim mümkün müdür? Bir de oyunu nasıl temin edebilirim. Tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır o zaman bana Pardus daha akla yatkın geldi. İstediğim Pes gibi oyunları ve birkça basit programları oynatıyor ve indiriyorsa sorun yok demektir. Şimdi Pardusun sitesinde hangi sürümü yüklemeliyim benim yukarıda özelliklerini yazdığım bilgisayarım için?

Bir bilgisayarda hem Windows 10, hem de Linux Mint kullanarak aynı performansı alabilir miyim? İkisini de oyunla ve birkaç basit fotoğraf düzenleme programıyla kullanıp beğenmediğimi ilerde silsem mesela. Böyle bir şey benim gibi bir acemi için mümkün müdür? Biraz araştırma yaptım ve Lİnux cinnamon'u indirmeye başladım fakat hala kurup kurmama hakkında biraz tereddütlerim var.
Linux Mint Cinnamonu kurdum ve gayet memnun kaldım. Tavsiyeler için teşekkürler.
Belki biri daha benim durumuma düşerse ne yaptığımı anlatayım. Önce başka bir bilgisayara istediğim işletim sistemi olan "Linux Mint Cinnamon 64 Bit" dosyasını resmi sitesinden indirdim. Sonra Rufus ile indirdiğim dosyayı USB'ye yazdırarak Kurulum USB'si hazırladım. Endless OS3 olan bilgisayarda hazırlamaya çalıştım ama olmadı. Yani ben baya uğraştım ama yapamadım. Neyse sonra hazırladığım USB'yi Laptoma taktım ve Cihazı kapattım. Cihazı açarken Bios ekranı açılsın diye hızlı hızlı birkaç kez Esc tuşuna bastım ve Bios ekranında indirdiğim dosyayı görüp ona bastım. Sonra normal Kurulum yaptım. Korktuğum gibi (NumLock tuşuna basmayı unutup "neden şifreye yanlış diyor" diye iki saat uğraşmam dışında) herhangi birşey olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı