Endüstri mi bilgisayar mı?

Xoxoxo

Kilopat
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
78
Arkadaşlar selam bu sene tekrar sınava gireceğim ancak kırık OBP ile şu anda okuduğum bölümden pek memnun değilim. Bilgisayar veya endüstriden birini seçecek gibiyim kalbim bilgisayardan yana iş alanı vs olsun. Ancak eğer yapamazsam myp işe geçiş yapacağım bilgisayar pek kaliteli okullar gelmiyor. İç Anadolu taraflarındaki okullar tutuyor genelde endüstride ise biraz daha iyi okullar sizce ne yapmalıyım? Endüstri gelecekte tıkanır mı bilgisayara çok yoğun talep var bilgisayar tıkanır mı? Hangisinin çalışma koşulları daha iyi biraz uzun tuttum yorumlarınız için teşekkür ederim.
 
Bilgisayarla ilgili mesleklerde okulun katkısı %20-30 diyebilirim.
İnternette çok fazla kaynak var. İş sana düşüyor. Yani, diğer %70-80'lik kısım Kendini geliştirmene bağlı.
Endüstride ise akademisyen kadrosuna dikkat etmeni öneririm. Ayrıca, Sakarya, İzmir, Konya gibi sanayiileşmede diğer şehirlerden önde olan şehirleri tercih etmelisin.
Endüstri gelecekte tıkanır mı bilgisayara çok yoğun talep var bilgisayar tıkanır mı?
Herkes bilgisayar ile ilgili işler yapamaz. Yapamıyor da zaten. O yüzden bilgisayarla ilgili mesleklerde tıkanma gibi bir durum söz konusu değil.
Endüstride de bu durum söz konusu değildir. Nüfus arttıkça sanayii ihtiyacı artıyor.
Hangisinin çalışma koşulları daha iyi biraz uzun tuttum yorumlarınız için teşekkür ederim.
Çalışma koşullarına gelecek olursak, bilişim sektörü birden fazla çalışma türü barındırdığı için bilgisayarla ilgili meslekler daha avantajlı.
Başarılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı