Eneba üstünde olan Steam key sıkıntı yaşatır mı?

z0diaq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bildiğiniz gibi GTA serisindeki San Andreas, Vice City ve GTA 3, Steam'den kaldırıldı. Ancak ben bu oyunları Steam üzerinden alıp oynamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve bunun tek yolunun Steam key satın almak olduğunu fark ettim.

Eneba adlı sitede bu oyunların Steam Key'ini buldum. Satıcı site tarafından doğrulanmış ve 10 üzerinden 9.73 puan almış, yani tam olarak olmasa da güvenilir görünüyor. Ancak bu, "Collection" olan versiyon ve içinde GTA 4 de bulunuyor. Ben zaten Steam'de GTA 4 sahibiyim. Bu kodu Steam'de etkinleştirirken bir sorun yaşar mıyım? Emin olamadım.

Bu konuda tavsiyeleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Türkiye'de etkinleştirilebilen key aldıgınız sürece sorun olmaz. 50 üstünde alışveriş yaptım birinde bile problem yaşamadım.

GTA 4 sahibiysende sorun olmaz diğerlerini etkinleştirir.

“Can be activated in Turkey” yazdığından emin olun sıkıntı olmaz.

Eğer satıcı kullanılmış bir kod atarsa ki sanmıyorum öyle bir şey olacağını desteğe yazınca yenisini atıyorlar.

Merhaba,

Bildiğiniz gibi GTA serisindeki San Andreas, Vice City ve GTA 3, Steam'den kaldırıldı. Ancak ben bu oyunları Steam üzerinden alıp oynamak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ve bunun tek yolunun Steam key satın almak olduğunu fark ettim.

Eneba adlı sitede bu oyunların Steam Key'ini buldum. Satıcı site tarafından doğrulanmış ve 10 üzerinden 9.73 puan almış, yani tam olarak olmasa da güvenilir görünüyor. Ancak bu, "Collection" olan versiyon ve içinde GTA 4 de bulunuyor. Ben zaten Steam'de GTA 4 sahibiyim. Bu kodu Steam'de etkinleştirirken bir sorun yaşar mıyım? Emin olamadım.

Eneba güvenilir site yazın 700 TL'ye RDR 2 key almıştım buradan.

Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim ama GTA 4 bende var, kodu aktifleştirirken sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Merhaba,

2.500 TL mı

Arkadaşlar cevaplarınız teşekkürler indirim koduyla beraber 1800 TL'ye aldım, ve kodu aktifleştirdim GTA 4 bende olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım GTA 1'den 4'e kadar bütün GTA oyunaları var yine garanti veremem ama Eneba müşterile gayet ilgili sorun yaşarsanız ilgilenirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı