Eneba'dan Game Pass alınır mı?

hsndlz

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu linkteki Game Pass'i almak istiyorum. Birinci olarak güvenilir mi, ikinci olarak Xbox konsolumda kullanabilir miyim bunu? Ultimate dememiş ama PC için de dememiş ne için bu PC için mi konsol için mi yoksa Ultimate mi, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
oyuncustore.com adlı adresten sınırsız game pass aldım. EA play ve ubisoft haricindeki game pass e dahil oyunları oynatıyor. Fiyatı da 200 liraydı ben aldığımda. Oraya bakabilirsiniz.

Dikkatli bakarsanız sadece working on: Xbox One ve Xbox Series X cihazlarda kullanılacağı yazıyor. Satıcının 10K'dan fazla satışı 9.59 bir reytingi var bence alınabilir. PC için kullanamazsınız.

Dikkatli bakarsanız sadece working on: Xbox One ve Xbox Series X cihazlarda kullanılacağı yazıyor. Satıcının 10K'den fazla satışı 9.59 bir reytingi var bence alınabilir. PC için kullanamazsınız.

Telefondan bakıyorum ondan detaylara bakamıyorum anlamadım ondan sordum SS ile gösterir misiniz nerede Eneba kullanmayı bilmiyorum ama galiba çok güvenilir bir e-ticaret sitesi.

oyuncustore.com adlı adresten sınırsız game Pass aldım. EA Play ve Ubisoft haricindeki Game Pass'e dahil oyunları oynatıyor. Fiyatı da 200 liraydı ben aldığımda. Oraya bakabilirsiniz.

Dostum Xbox Series S'te kullanacağım o tür şeyler ban sebebi konsol banlanıyor diye biliyorum orijinal almak şart bir de hesap değil key daha güvenilir.

Telefondan bakıyorum ondan detaylara bakamıyorum anlamadım ondan sordum SS ile gösterir misiniz nerede Eneba kullanmayı bilmiyorum ama galiba çok güvenilir bir e-ticaret sitesi.

Dostum Xbox Series S'te kullanacağım o tür şeyler ban sebebi konsol banlanıyor diye biliyorum orijinal almak şart bir de hesap değil key daha güvenilir.
Eki Görüntüle 2405299
Screenshot 2025-01-23 152450.png

Eğer xbox modeliniz, Series S ise kullanmazsınız.

Sanmam ya Series X ile Series S aynı şey donanım farkı var çok da fark yok yani aynı anda çıktılar X te çalışan her şey s tede çalışır bir de Game Pass 3'e ayrılıyor konsol PC ve Ultimate diye çalışır bence.

Bu işin bencesi sencesi olmaz. Aldıktan sonra bu tür e-ticaret firmaları iade almazlar. Kendi kaderinizi kendiniz çizin. Ben size hangi modellerde kullanıldığını gösterdim. Buradan sonrası size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı