Enermax vs Thermalright Frozen alınır mı?

Şu ana kadar kullandigim en sessiz fanlara sahip. Tam yuk altinda bile bostaymis gibi ses gelmiyordu cok acayip.
Böyle bir karşılaştırma buldum Arctic daha sessiz ama sıcaklık değeri olarak thermalright daha iyi gibi gözüküyor. Çok yüksek seviye işlemci kullanılmıyorsa hangisi alacak arkadaşın içine siniyorsa onu alabilir. Çok benzer performansdalar.

Böyle bir karşılaştırma buldum Arctic daha sessiz ama sıcaklık değeri olarak Thermalright daha iyi gibi gözüküyor. Çok yüksek seviye işlemci kullanılmıyorsa hangisi alacak arkadaşın içine siniyorsa onu alabilir. Çok benzer performansdalar.

Dogrudur hocam, arkadasin islemcisi zaten i5 12400F fazla isinan bir islemci degil. O yuzden Arctic onerdim daha sessiz calisiyor.

Bu modeli bilmiyorum hocam o işlemciye yeterli olur sorun olmaz ama 300tl daha koyup pearless assasin 120 se alabilirdin.
Daha aldım hocam 1001tlye aldım fatura kesilmiş iptalde edemem bu işimi rahat görür

Bu modeli bilmiyorum hocam o işlemciye yeterli olur sorun olmaz ama 300tl daha koyup pearless assasin 120 se alabilirdin.
Kargodayken hepsi jett üzerinden gönderimi iptal ettim gamin gen paramı verene kadar zam olmazsa sizin dediğiniz ürünü alacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı