Fanlar ses düzeyi olarak nasıl peki?
Şu ana kadar kullandigim en sessiz fanlara sahip. Tam yuk altinda bile bostaymis gibi ses gelmiyordu cok acayip.
Fanlar ses düzeyi olarak nasıl peki?
Şu ana kadar kullandigim en sessiz fanlara sahip. Tam yuk altinda bile bostaymis gibi ses gelmiyordu cok acayip.
Böyle bir karşılaştırma buldum Arctic daha sessiz ama sıcaklık değeri olarak Thermalright daha iyi gibi gözüküyor. Çok yüksek seviye işlemci kullanılmıyorsa hangisi alacak arkadaşın içine siniyorsa onu alabilir. Çok benzer performansdalar.Review: Phantom Spirit 120 vs Freezer 36 CPU Coolers
Compares Thermalright Phantom Spirit 120 to the Arctic using the Freezer 36 . Tests are done across different CPU loads and fan speeds and machine learning is used to help break down the performance.pcanalytics.com
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu bu ürünü aldım iyimidir 600 tl daha verip phantom sipirit mi alayım.İşlemci i5 12400f 600 tl fark ile gidip mousepad almayı düşünüyorum.
Bu modeli bilmiyorum hocam o işlemciye yeterli olur sorun olmaz ama 300tl daha koyup pearless assasin 120 se alabilirdin.Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu bu ürünü aldım iyimidir 600 tl daha verip phantom sipirit mi alayım.İşlemci i5 12400f 600 tl fark ile gidip mousepad almayı düşünüyorum.
Daha aldım hocam 1001tlye aldım fatura kesilmiş iptalde edemem bu işimi rahat görürBu modeli bilmiyorum hocam o işlemciye yeterli olur sorun olmaz ama 300tl daha koyup pearless assasin 120 se alabilirdin.
Kargodayken hepsi jett üzerinden gönderimi iptal ettim gamin gen paramı verene kadar zam olmazsa sizin dediğiniz ürünü alacağım.Bu modeli bilmiyorum hocam o işlemciye yeterli olur sorun olmaz ama 300tl daha koyup pearless assasin 120 se alabilirdin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.