Engelleyen erkek engeli kaldırır mı?

Üzülme Ayşenur. Yak bi cuvara

B4BvTHjIUAA7sdf.jpg

5 aydır birlikteydik. Benden 5 yaş büyük o. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazar mı?

Niye bu kadar bağlanıyorsunuz 5 yaş büyük birisi size niye baksın ki kullanmak için belki hem 18 yaşından küçüksün.

5 aydır birlikteydik. Benden 5 yaş büyük o. Son zamanlarda soğuk davranıyordu arayıp sormuyordu bende ne oldu dedim. O da yaş farkının sorun olduğunu, ben bir yaş daha büyüyene kadar şimdilik arkadaş olmak istediğini söyledi kabul ettim. 1 ay geçti baktım hesaplarımı engellemiş. Sizce doğum günümde falan engeli kaldırıp yazar mı?

Büyük ihtimalle başkasını bulmuştur, sen küçüksün diye de yedek tutuyordur, engelle geç sana erkek mi yok. 5 yaş küçük olman sorun olsaydı sana en başından yazmazdı, sadece oyalıyor seni.

17 yaş vs 22 yaş dostum hadi ama?

Muhtemelen 17, erkek arkadaşı da 22. :D Legal olmadığıyla ilgili birileri brifing vermiş olabilir. Gerçi yada kız çok çocukça davranıyordur belki, o yüzden legal olsa bile eleman büyü demiştir.
Tam 18 yaşındayım arkadaşlar

22 yaş ve 17 yaş. Çocuk olayın rezilliğini kendine yedirememiştir diye düşünüyorum yoksa garip. 18 yaş altındaki biri yetişkin bile sayılmıyor.
18 yaşındayım

17 yaş vs 22 yaş dostum hadi ama?
17 olduğum nereden çıktı ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı