Engelli bir birey olarak oyun şirketlerinde iş bulabilir miyim?

Artemis8

Decapat
Psikolojik hastayim engelli biriyim. Yazılım öğrenip oyun şirketlerinde işe girmek istiyorum. Echo of Soul diye oyun var, GM ile sesli konuştum nasil onun gibi GM olurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Artemis8 bölümleri araştırıp kendine bir yol çiz. Fakat yazılım işinde çok sabırlı olman gerekiyor. Sabırlı biri değilsen hiç bulaşma dostum. 300 satır yazdığın kodda bir noktalı virgül koymadığın için kodun çalışmadığı oluyor. Bunu bir düşün, ondan sonra yolunu çiz. Ya açıktan oku, ya da örgün eğitim. Tavsiyem örgün eğitim.

Engeline de bağlı biraz. Mesela sadece gözlerin kayık olsa yine her yerde çalışırsın. Ama psikolojik sorunlu engelliyim diyorsun. Eğer krize girip sağa sola saldırıyorsan iş bulman çok zor. Normal topal falansan yine bulursun ama psikolojik biraz zor.

@Artemis8 bölümleri araştırıp kendine bir yol çiz. Fakat yazılım işinde çok sabırlı olman gerekiyor. Sabırlı biri değilsen hiç bulaşma dostum. 300 satır yazdığın kodda bir noktalı virgül koymadığın için kodun çalışmadığı oluyor. Bunu bir düşün, ondan sonra yolunu çiz. Ya açıktan oku, ya da örgün eğitim. Tavsiyem örgün eğitim.

Tek başıma kodlama yapmak istemiyorum. Oyun şirketlerinde çalışmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı