Engelli indirimli ISS önerisi

Atlantisnet kullanıyorum. Ocak 2025'te mevcut 100Mbps kadar tarifem 500TL olacak. Mümkünse taahhütlü 400TL altında 24-12 ay taahhütlü ISS önerisi arıyorum. Böyle 3-6 ayda bir zamla uğraşmak istemiyorum. Eskiden taahhütsüz iyiydi şimdi taahhütlü fiyatlar daha uyguna geliyor. Upload hızı en az 15Mbps olacak. Türksat kablonun fiyatı güzel 12 ay 341TL, 2. sene 426TL olacaktı fakat kendi altyapısı olmadığı için 4Mbps upload diyordu. Bu upload bu zamanda çok kötü. Şu an altyapı Türk Telekom VDSL kullanıyorum fiber yok 75Mbps hızı sorunsuz alıyorum. Diğer arkadaşlara yardımcı olacak güncel konu olur. Ayrıca DNS engeli olmayan ISS olursa daha iyi olur. Birkaç seneye Comnet ve PoyrazNet gibi kapanan firma olmasın mümkünse güvenilir uzun süreler hizmet veren ISS olsun. Şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atlantisnet kullanıyorum. Ocak 2025'te mevcut 100Mbps kadar tarifem 500TL olacak. Mümkünse taahhütlü 400TL altında 24-12 ay taahhütlü ISS önerisi arıyorum. Böyle 3-6 ayda bir zamla uğraşmak istemiyorum. Eskiden taahhütsüz iyiydi şimdi taahhütlü fiyatlar daha uyguna geliyor. Upload hızı en az 15Mbps olacak. Türksat kablonun fiyatı güzel 12 ay 341TL, 2. sene 426TL olacaktı fakat kendi altyapısı olmadığı için 4Mbps upload diyordu. Bu upload bu zamanda çok kötü. Şu an altyapı Türk Telekom VDSL kullanıyorum fiber yok 75Mbps hızı sorunsuz alıyorum. Diğer arkadaşlara yardımcı olacak güncel konu olur. Ayrıca DNS engeli olmayan ISS olursa daha iyi olur. Birkaç seneye Comnet ve PoyrazNet gibi kapanan firma olmasın mümkünse güvenilir uzun süreler hizmet veren ISS olsun. Şimdiden öneri yapacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

TTNET 35Mbps internete 500 TL veriyorum nassıl oluyor bu.

Ben engelli paketi kullanıyorum Türknetin. Şuan 500tl normal ücret ama indirim ile 375tl fatura geliyor bana. Hemde beni hiç uğraştırmadan sisteme engelli girişini yaptılar. Üstelik hat benim üzerime ama 1. derece yakınım babamdan dolayı indirimli kullanıyorum. Hemde sorunsuz olarak yaklaşık 4 senedir

Ben engelli paketi kullanıyorum Türknetin. Şuan 500tl normal ücret ama indirim ile 375tl fatura geliyor bana. Hemde beni hiç uğraştırmadan sisteme engelli girişini yaptılar. Üstelik hat benim üzerime ama 1. derece yakınım babamdan dolayı indirimli kullanıyorum. Hemde sorunsuz olarak yaklaşık 4 senedir.
Peşin ödeme nasıl? 222TL'e geliyor. Zaten 2025'te zam gelecek uğraşmayız zamla.

Peşin ödeme nasıl? 222TL'e geliyor. Zaten 2025'te zam gelecek uğraşmayız zamla.
Açıkçası peşin ödeme hiç yapmadım bilmiyorum. Sanırım bağlantı yaptıktan sonra online işlemler üzerinden ödeme yapılabiliyor. Eğer sizin içinde uygun olursa size davet kodu yollarım. 1 ay sizede banada fatura gelmemiş olur. Siz bir araştırmanızı yapın genede

Online işlemler üzerinden belge gönderildiğinde benim anında onaya geçmiş ve faturama yansımıştı. Hiç uğraşmadım ben o yüzden çok hoşuma gitmişti o zaman. Hatta geçen sene belgeyi yeniledim. 2 senede bir kuruldan belge alındığı için çok eski kalmasın dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı