Engelli olduğumun farkındayım

Doktorunuz mu söylüyor zihinsel engelli olduğunuzu?
Kanka, üstte yazdım bir okursan sevinirim.
Şimdi şöyle bir şey var arkadaşlar. Ben yürümeyi konuşmayı çok geç öğrendim normal insan gibi iyi kötüyü ayırt edebiliyorum. Ayırt etme kapasitem çok yüksek, birçok işin altından kalkabiliyorum ama lakin ödev ders matematik soru çözme gibi kavramları kendi akranlarımdan çok çok altında öğreniyorum. Ve doktorda dedi ki bu çocuğun başka okulda okuması gerekiyor. Yani kendi gibi kapasitesi olan çocukların okulda okuması gerekiyor dedi ama o çocuklara bir bakıyorum, öğretemezsin. O çocukları Allah'ın zoruna gitmesin ama bildiğin öyle bir şey surat yapıları şekilsiz iskelet yapıları şekilsiz yürüyüşleri şekilsiz kötüyü iyi ayırt edemiyorlar garip. Hani çözemedim ben.

Raporum var evet çocukken alınmış bir raporum var ve süresiz almış şimdi iptal edemiyorum çok sıkıntı her şeyde sıkıntı yaratıyor ne yapacağımı şaşırdım.
@Anilkyae

Kanka, üstte yazdım bir okursan sevinirim.

@Anilkyae

Öncelikle geçmiş olsun hocam, tam prosedür nedir bilmiyorum ama tekrar doktora görünseniz bu raporu iptal edemez misiniz? Ya da bir tedavi imkanı falan yok mu?

Öncelikle geçmiş olsun hocam, tam prosedür nedir bilmiyorum ama tekrar doktora görünseniz bu raporu iptal edemez misiniz? Ya da bir tedavi imkanı falan yok mu?

Raporu iptal edemem ömür boyu artık o bana kazındı askere de elverişli olduğum ortaya çıktı ama rapor gene iptal edilemez çünkü ömür boyu.

Raporu iptal edemem ömür boyu artık o bana kazındı askere de elverişli olduğum ortaya çıktı ama rapor gene iptal edilemez çünkü ömür boyu.
Anladım, peki ne tür bir desteğe ihtiyacınız var? bence gerçek hayatta zihinsel engelli olduğunuzu sürekli yüzünüze vurmayın hayatın akışına bırakın ekstradan destek alabilirsiniz.

Disleksi olan biri neden yürümeyi veya konuşmaya geçi öğrensin ?
Ekran görüntüsü 2023-08-30 180708.png
resim_2023-08-30_180818907.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı