Enis Kirazoğlu: Paran yoksa oyun da yok!

Yani o işler korsana destek vermiyoruz demekle olmuyor, korsana en büyük desteği ürettiği oyunu alınamayacak fiyatla satarak yapimci firma yapıyorsa, gömün geçin abicim. Emek hırsızlığı vs demesi kolay, sen parayı kolay mi kazanıyorsun, emek harcamadan mi kazaniyorsun hayır, peki fahiş fiyatla oyun satmak senin emeğini çalmak değil mi?
 
Şu anki ülkemizin durumunu ve oyun fiyatlarını kısaca özetleyen bir video, biliyorum bu konular çok arttı bu zamanlarda. Ancak bu videoyu izlemeyen varsa onlarla da paylaşmak için açtım bu konuyu, düşünceleriniz nelerdir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yani ne desek konu yine siyasete çıkıyor.
 
7:45
Normal insanlar birisi bir sorundan kurtulacaksa kurtulmasına yardım eder, bizim millet bataklıktan çıkmak isteyeni kendileri çıkamayacak diye bataklığa geri çekiyorlar. Milletin kafası uçmuş gitmiş iyice, yazık valla.
 
Aşırı üzücü bir durum arkadaşlar, siz fark etmiyor olabilirsiniz ama Dost Kayaoğlu, Enis Kirazoğlu, Orhun Kayaalp gibi değerli insanlar bu duruma bizden çok daha fazla üzülüyor. Bazı firmaların Türkiye'den çekilmek istediklerini duymuştum bir ara hatta, yurt dışında 80 euro olan bir oyun 775 TL ye denk gelirken adamlar sabit kurdan alıp 620 TL'ye sattıkları oluyor, yani adamlar zararına satmalarına rağmen alan çıkmıyor. Bu gidişle TR'de konsol oyun sektörü 1-2 yıla kalmaz biter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı