Enpara güvenilir mi?

847445

Picopat
Merhaba, havale EFT ücreti almadığı için Enpara hesabı açmayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumlarında büyük bir çoğunluk hesaplarının kapatıldığını söylüyor. Kimisi Masak'ın incelemeye aldığını söylüyor büyük bir çoğunluk hem de bu işin aslı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullanmaya başlayalı bayağı oldu herhangi bir hesap kapatılma vs söz konusu olmadı inceleme olmadı tavsiye ederim.

Merhaba, havale EFT ücreti almadığı için Enpara hesabı açmayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumlarında büyük bir çoğunluk hesaplarının kapatıldığını söylüyor. Kimisi Masak'ın incelemeye aldığını söylüyor büyük bir çoğunluk hem de bu işin aslı nedir?
Kişisel kullanım için en uygun internet bankacılığı. Belirttiğiniz gibi eft ücreti vermiyorsunuz.
Birikimimi burada tutuyorum. Diğer bankalara ait kredi kart ödemesi de sorunsuz.
Henüz diğer banka hesapları eklemedim. Şuan için de düşünmüyorum.

10 seneyi aşkın süredir kullanıyorum.

Geçen aylarda mevduatta paramı değerlendirmek için kullandım bir sorun ile karşılaşmadım gayet hızlı, güvenli ve kolay arayüzlü. Hesap incelenme olayı kişiler ile ilgili bir problem.

Yasa dışı işlem yapmadığınız sürece problem olmaz içiniz rahat olsun.

Hocam dediğiniz doğru yani dediğim tarzda bir sürü bu tarz yorum var kimisi Binance'dan çekim yaptığım için hesabım masaka takılmış diyor kimisi sadece fatura ödemesi yapıyordum sabah kalktım hesabım kapanmış demiş tuhaf tuhaf olaylar anlattıkları ne kadar doğru bilemem.

Hocam dediğiniz doğru yani dediğim tarzda bir sürü bu tarz yorum var kimisi Binance'dan çekim yaptığım için hesabım masaka takılmış diyor kimisi sadece fatura ödemesi yapıyordum sabah kalktım hesabım kapanmış demiş tuhaf tuhaf olaylar anlattıkları ne kadar doğru bilemem.
Bende bilmiyorum ama çevremde kullananlar var şikayetlerini duymadım.

Yasa dışı işlem yapmadığınız sürece problem olmaz içiniz rahat olsun.

Yanlış, ENPara ve Qnb keyfi hesap kapatıyor. Bu siz ve çevrenizde olmadığı için böyle bir şeyin olmadığı/olmayacağı anlamına gelmiyor.

Türkiye'de ki en burnu havada* banka, net. Kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar; çok fazla kuralları var, hatta sizin hesabınızı kapatmak için geçerli bir sebebe de ihtiyaçları yok.

Neden hesabınızın kapatıldığını sorduğunuzda bankacılık politikaları gereği sizinle çalışmak istemiyoruz deyip çıkıyorlar.

Örneğin benim: Aynı gün 3 banka hesabı açtım gün içerisinde beni aradılar neden bu kadar fazla hesap açtığımı sordular bende bankaların kampanyaları vardı yararlanmak istedim dedim ertesi gün banka hesabımı kapattılar.

Bunun gibi örnekler Şikayetvar'da çok var.

CEPTETEB tavsiye ederim, ayrıca yurt dışında birçok ATM'den ücretsiz para çekebiliyorsunuz.

* Zamanında Steam kampanyası; Ücretisiz Havale/EFT, Kredi Kartı ile baya bir kitleyi çektiği için bu kadar burnu havada olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Yanlış, Enpara ve QNB keyfi hesap kapatıyor. Bu siz ve çevrenizde olmadığı için böyle bir şeyin olmadığı/olmayacağı anlamına gelmiyor.

Türkiye'de ki en burnu havada* banka, net. Kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar; çok fazla kuralları var, hatta sizin hesabınızı kapatmak için geçerli bir sebebe de ihtiyaçları yok.

Neden hesabınızın kapatıldığını sorduğunuzda bankacılık politikaları gereği sizinle çalışmak istemiyoruz deyip çıkıyorlar.

Örneğin benim: Aynı gün 3 banka hesabı açtım gün içerisinde beni aradılar neden bu kadar fazla hesap açtığımı sordular bende bankaların kampanyaları vardı yararlanmak istedim dedim ertesi gün banka hesabımı kapattılar.

Bunun gibi örnekler Şikayetvar'da çok var.

CEPTETEB tavsiye ederim, ayrıca yurt dışında birçok ATM'den ücretsiz para çekebiliyorsunuz.

* Zamanında Steam kampanyası; Ücretisiz Havale/EFT, Kredi Kartı ile baya bir kitleyi çektiği için bu kadar burnu havada olduğunu düşünüyorum.

Şikayetvar'daki sadece fatura ödeyen gariban abi doğruyu söylüyor yani 😔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı