HA-TP
Megapat
Şikayetvar'daki sadece fatura ödeyen gariban abi doğruyu söylüyor yani![]()
Bu konu hakkında neden yalan söylesin ki? Yani bunu yapınca adamın eline ne geçecek?
Şikayetvar'daki sadece fatura ödeyen gariban abi doğruyu söylüyor yani![]()
Bu konu hakkında neden yalan söylesin ki? Yani bunu yapınca adamın eline ne geçecek?
Doğru hocam bir abininde ailesinin hepsi en para hesabı açmış doğrusu abi açtırmış adamın maaş hesabından bu hesaplara her ay düzenli para geliyormuş Enpara adamı arıyor bu hesaplara niye bu kadar çok para geliyor diye soruluyor adamda kampanyalardam daha çok yararlanmak için diyor ogün adamın kullandığı 4 Enpara hesabı kapanıyor anlamadım bir banka neden kendisinden hesap açılmasını kullanılmasını neden istemesinki amaç ne bu Enpara'dan Papara candır 15 16 yaşından beri kullanıyorum.
Hocam ondan demedim aslında soruma verilen yanıtlar da öyle denildiği için dedim.
Evet haklısın Enpara candı ama katarlılar almadan önce candı, QNB Finansbank'ın Finansbank olduğu zamanlar. Şu an fibabank can mesela çünkü başındaki adam vizyon sahibi ve Arap değil.
Fibabank.
Fibabank kullanıyor musun hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.