Entry Point Not Found Hatası

Kaan1041

Kilopat
Katılım
6 Nisan 2014
Mesajlar
172
Yer
Opeth
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, dün Spotify'dan müzik dinlerken programı kapattım, daha sonra tekrar açmaya çalıştığımda şöyle bir hata verdi:

Kod:
Entry Point Not Found
The procedure entry point _k__execute_onexit_table could not be located in the dynamic link library
C:\WINDOWS\SYSTEM32\OLEACC.dll

sfc /scannow denedim, %100 oldu, hiçbir şey yapmadı, herhangi bir düzeltme de yapmadı. Programı silip tekrar yükledim, yine aynı hatayı alıyorum. Elle değiştirmeyi denedim, internetten DLL'yi bulup kendim el ile System32 içine atmayı denedim, olmadı, CCleaner'la temizleme yaptım, yine olmadı. Hiçbir türlü düzelmiyor. Üstelik başka programları da açamıyorum şu an, Bloody'nin fare ve klavye programlarını açmaya çalıştığımda da aynı hatayı veriyor. Format atma gibi bir seçeneğim yok, baştan belirteyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatanın anlamı:

1620474281573.png


DISM komutlarını uygulayın.
 
Hocam Windows dosyaları zarar görmüş olabilir. Format ekranımda sola alt kısımda bilgisayarınızı onarın ile onarmaya çalışın.
Hocam default ayarlarda Windows Update kullanarak onarmaya programlıymış galiba önerdiğiniz komut dizinleri. Ben de çok uzun zaman önce Windows Update ile ilgili birkaç düzenleme yapmıştım çalışmasını engellemeye yönelik, yanlış hatırlamıyorsam yine Technopat'tan Recep Baltaş'ın açtığı bir konuydu hatta. Ama o kadar uzun zaman oldu ki neleri düzenledim unuttum. Regedit'e kadar bazı komutları düzenlemiştim çalışmasını engellemek için, şu anda hatırlamadığım için geri alamıyorum. Dolayısıyla bu DISM de windows dosyalarını update çalışmadığı için onaramıyor sanırım. Bu konuda bir bilginiz var mı?
 
Hocam default ayarlarda Windows Update kullanarak onarmaya programlıymış galiba önerdiğiniz komut dizinleri. Ben de çok uzun zaman önce Windows Update ile ilgili birkaç düzenleme yapmıştım çalışmasını engellemeye yönelik, yanlış hatırlamıyorsam yine Technopat'tan Recep Baltaş'ın açtığı bir konuydu hatta. Ama o kadar uzun zaman oldu ki neleri düzenledim unuttum. Regedit'e kadar bazı komutları düzenlemiştim çalışmasını engellemek için, şu anda hatırlamadığım için geri alamıyorum. Dolayısıyla bu DISM de Windows dosyalarını Update çalışmadığı için onaramıyor sanırım. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Hocam kayıt defteri bozuklukları için CCleaner kullabilirsiniz.
 
Onun normal ayarı vardı hocam. Yapmasanız iyiydi.
Hocam ekran kartından sorun yaşıyordum, DDU ile kaldırdıktan sonra ben kurana kadar Windows Update otomatik kurup her şeyi berbat ediyordu o yüzden değiştirmiştim. 6 sene format atmadıktan sonra Windows biraz sorun çıkarmaya başlıyor demek ki 😅
 

Yeni konular

Geri
Yukarı