Envanter önerisi

Kadir Güvener

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
1.086
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Herkese merhaba,

Envanter seçimlerinde en son kırmızı yoğunlukta skinler seçtim fakat biraz sıkıcı gelmeye başladı. Aşağıda sizlerle envanter linkimi paylaşacağım. Envanterimi tamamıyla değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirmeli miyim? Oyun içinde gaza getirebilecek ya da daha iyi oyuna adapte edebilecek, belki de psikolojik tarafıyla böyle düşündürecek skin ya da envanter sahibi olmak isterim. Düşünceleriniz yorumlarınız çok önemli. İyi haftalar.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka kullanmışsındır illaki kelebekle oynamak kadar eğlenceli bir şey yok ya :D Envanterin güzel bir kelebek yakışır. Mor da dönebilirsin bu ara.
Mor denedim neon sürücü ak falan pek işlemedi bana :) keleşte hidroponik m4 te asimov istiyorum bi de bıç kelebek tamamdır :)
Kırmızı bir yerden sonra boğucu olmaya başlıyor. O yüzden ben de mor yoğunlukta öneririm, daha göz alıcı ve dikkat çekici.
Dikkat çekmesi güzel fakat beni mor envanter pek sarmadı kullandım sarıyı ve yeşili denemedim muhtemelen kırmızıdan daha sıkıcıdırlar.

yeşil ve sarı envanter kullanan var mıdır ?
 
Son düzenleme:
Kanka kullanmışsındır illaki kelebekle oynamak kadar eğlenceli bir şey yok ya :D Envanterin güzel bir kelebek yakışır. Mor da dönebilirsin bu ara.

Kelebek ve talon birbirinden güzel iki bıç karambitte güzel ama benim tercihim talon olurdu talonun sallayışı fena gaza getiriyor akasya durağı dizisini hatırlar mısın bilmem sinan vardı taksici tesbihini sallardı talonu sallayınca o geliyor aklıma :)
 
Setler güzel oluyor. Mesela sarı set yapılabilir. Genelde eski ( ucuz ) skin eskime değleri de kötü gözükmez.

En çok oynanan silahlar zaten awp M4A4 ve AK-47 oluyor.
M4A4 ve AK-47 ile bıçak set yapılır. Mazi veya kaplan dişi. Sarı setlerle güzel gider. Parana göre eldivenler eklenebilir ileride.

Ucuz ama sarıyla gidiyor. Steam Community Market :: Listings for AWP | Mortis (Field-Tested) ya da
.

.
.


Tabancalarda


Diğer silahlar keyfine bağlı uygunu pahalısı var sonradan alınabilir diye uzatmadım.

Serverlara girip skinleri deneyebilirsin. almadan mantıklı olur ne alırsan al :)
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı