Aşağıdaki ibare totalde envanterinizin değeri olabilir.Steam inventory helper eklentisi var. Bu nedi 3500 TL yazıyor dedim neler oluyor. Bazen de envanter değerini 4 TL olarak gösteriyor aklım gidiyor. Aktif olarak kart düşürüyorum.
Eki Görüntüle 1878447
Hocam toplam CSGO prime aldım onla beraber 310 tl yapabilir. Üstüne fare ile bakınca steamlevelup gems yazıyor.Aşağıdaki ibare totalde envanterinizin değeri olabilir.
Bahsettiği level-up gemler şu cevherler değil mi?Hocam toplam CSGO prime aldım onla beraber 310 tl yapabilir. Üstüne fare ile bakınca steamlevelup gems yazıyor.
Galiba evet ama 3500 TL yazmasına çok şaşırdım. İncele ile baktıgım zaman boyle yazıyor:Bahsettiği level-up gemler şu cevherler değil mi?
Cevherleri cevher çuvalına dönüştürüp öyle fiyat hesaplaması yapıyor olabilir. Herhalde 1 cevhere 1 lira demiyordur diye düşünüyorumGaliba evet ama 3500 TL yazmasına çok şaşırdım. İncele ile baktıgım zaman boyle yazıyor:
Eki Görüntüle 1878470
Keşke öyle olsaydıCevherleri cevher çuvalına dönüştürüp öyle fiyat hesaplaması yapıyor olabilir. Herhalde 1 cevhere 1 lira demiyordur diye düşünüyorum![]()
Keşke öyle olsaydı. Peki bu ne işe yarıyor 3500 TL'ye satabilir miyim?
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.