Epic Games 0xc000007b hatası veriyor

Kloox

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2020
Mesajlar
295
Çözümler
1
Epic Games 0xc000007b hatasını alıyorum ve internette Epic Games'in kendi sitesinde çözümün silip yüklemekten geçtiği yazıyor. Başka nasıl çözebilirim? Çünkü Steam'de olduğu gibi silersem oyunlarında silineceği korkusu var. Epic Games'ten indirili 300 GB tahmini oyun olduğu için bu riski pek almak istemiyorum. Yani sonuç olarak Epic Games'i silersem oyunlar da silinir mi veya farklı bir yolu var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hata için Process Monitor ile rapor oluşturup paylaşın:

 
Bu hata için Process Monitor ile rapor oluşturup paylaşın:

LogFile @wanetage @Recep Baltaş
 
Epic Games için 0xc000007b hatası System32 veya SysWOW64'e elle DLL atmaktan kaynaklanıyor. Raporda da bununla ilgili bir şey yok. Launcher hâlâ açılmıyor mu?
Açılmıyor hala aynı hatayı veriyor.
Screenshot_7.png
 
D:\Epic Games\Epic Games\Launcher\Engine\Binaries\ThirdParty\CEF3\Win64\libcef.dll bu dosya raporda da gözüküyor. Bu dosyayı silip Launcher'ı baştan yüklemek dışında bir şey öneremiyorum.
 
Silince yüklü oyunlarda siliniyor mu bir bilginiz var mı?

Siliniyormuş, evet. Epic Games'i kendim kullanmıyorum ama oyun dosyalarını yedeklemek için şunu deneyebilirsiniz. Sizde oyun D konumuna yüklüyse ona göre yapın.

C:\Program Files\Epic Games yolundaki oyun dosyalarını başka bir konuma yedekleyin.

Daha sonra Epic Games'i açın. Oyunun indirme işlemini başlatıp iptal edin. Daha sonra Epic Games'i kapatın, yedeklediğiniz oyun dosyalarını Epic Games oyunlarının içine atın. Daha sonra Epic Games'i açıp indirme işlemini tekrar başlatınca oyun dosyaları algılanıp kısa sürede yükleniyor(muş).
 
Siliniyormuş, evet. Epic Games'i kendim kullanmıyorum ama oyun dosyalarını yedeklemek için şunu deneyebilirsiniz. Sizde oyun D konumuna yüklüyse ona göre yapın.
Arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra bu yazılımları yükleyin ve windows update taratmayı unutmayın ki böyle hatalar yaşama şansınız azalsın ;


 
Arkadaşın dediklerini yaptıktan sonra bu yazılımları yükleyin ve Windows update taratmayı unutmayın ki böyle hatalar yaşama şansınız azalsın;



Konu sahibi söylediğiniz Microsoft Visual C++ paketleri veya DirectX Runtime paketinin içeriğindeki DLL dosyaları kaynaklı bir hata yaşamıyor ama başka oyunlarda, yazılımlarda bu paketlerin içerdiği DLL'lerin eksikliğinden kaynaklı bir hata alıyorsa ancak onlar düzelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı