Epic Games 130TL kupon veriyor!

• Konuyu başlatan HooDue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 516
  • Görüntüleme 39.250
Epic'ten kuponunuzu almayı unutmayın. Zaten e-postalara açtıysanız daha önce 24 saat içinde kuponunuz gelecek.

Not: Epic cansın can. Bu arada 200TL ve üzeri oyunlarda kullanılabiliyor kupon. 27 şubat tsi 19.00'a kadar vakit var kullanmak için.

Dolar 8 iken 80TL 13 iken 130TL veren koca yurekli Epic Games.

Steam de indirim yapıyor sözüm yok ama şu oyun başı fiyatlara da almayıp bağnazlık yapmak çok saçma olur. Bazı oyunlara da zaten konsolda sahibim ama 5 TL 10 TL gerçekten bedava bu oyunlara devamı gelir umarım kupon ve indirimlerin.

Dosya Ekleri

• IMG_20220205_231708.jpg
    IMG_20220205_231708.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 95
Steam de indirim yapıyor sözüm yok ama şu oyun başı fiyatlara da almayıp bağnazlık yapmak çok saçma olur. Bazı oyunlara da zaten konsolda sahibim ama 5 TL 10 TL gerçekten bedava bu oyunlara devamı gelir umarım kupon ve indirimlerin.
Hocam gelecektir emin olun 130 TL olarak. Amerika VPN bağlanıp baktım. Mesala onlarda RDR2 ve Cyberpunk tek fiyatları 60 dolar ama şuan yüzde 50 indirimdeler. 30 dolar yani onlara 10 dolar kupon veriyor. Onlara da 20 dolara geliyor. Bence onlar için de harika fiyat. 20 birime oyun alıyor. Bizim için ise doların artması Epic için işimize yaradı ve kupon 130 TL olarak güncellendi.

Bu indirimde Sherlock Holmes: Chapter One ve Kena almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İkisi toplamda kuponla birlikte 77.5 yapıyor.

Benim aldığım oyunlar şunlar:
Red Dead Redemption 2
Beyond Good & Evil
Alan Wake Remastered
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition, 80,44 kuruşa geldi, çok yaşa Epic.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00