Epic Games 130TL kupon veriyor!

• Konuyu başlatan HooDue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 516
  • Görüntüleme 39.250
Bu indirimde Sherlock Holmes: Chapter One ve Kena almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? İkisi toplamda kuponla birlikte 77.5 yapıyor.
Sherlock Holmes: Chapter One almanı tavsiye etmiyorum.
Ben Devils Daughter ve Crimes and Punishments ı çok sevmiştim. Ama yeni bu oyun bunlardan farklı. Eski oyunlarda bir davaya odaklanıp çözüyordun sonra diğerine geçiyordun. Bunda ise odaklanamıyorsun görevler arası istediğin zaman geçiş yapabiliyorsun. Oyunu açık dünya yapmışlar ve yan görev mantığı var. Bu gün oynarken bir yer arıyorum açık dünyada 5dk bulmaya uğraştım. Açık dünyada gereksiz vakit kaybediyorsun.
Oynanışta da bazı can sıkan şeyler var. Bir olayda ilerlerken uygun kanıtı seçmen gerekiyor diğeri seçili ise ilerleyemiyorsun.
Ayrıca bende GTX 1060 lı laptop var. RDR 2 yi bile 45-50 fps lerde oynadım. Ama bu oyunda açık dünyada çok fazla fps düşmesi oluyor. Çok rahatsız oldum gerçekten.
Sherlock Holmes: Chapter One Deluxe ve Shadow Tactics in bir oyununu 204 lira ya kupon kullanarak almıştım.
Hala almadıysan bence kuponu başka oyunlarda değerlendir.

Sherlock Holmes: Chapter One almanı tavsiye etmiyorum.
Ben devils daughter ve crimes and punishments ı çok sevmiştim. Ama yeni bu oyun bunlardan farklı. Eski oyunlarda bir davaya odaklanıp çözüyordun sonra diğerine geçiyordun. Bunda ise odaklanamıyorsun görevler arası istediğin zaman geçiş yapabiliyorsun. Oyunu açık dünya yapmışlar ve yan görev mantığı var. Bugün oynarken bir yer arıyorum açık dünyada 5dk bulmaya uğraştım. Açık dünyada gereksiz vakit kaybediyorsun.
Oynanışta da bazı can sıkan şeyler var. Bir olayda ilerlerken uygun kanıtı seçmen gerekiyor diğeri seçili ise ilerleyemiyorsun.
Ayrıca bende GTX 1060'lı laptop var. RDR 2'yi bile 45-50 FPS'lerde oynadım. Ama bu oyunda açık dünyada çok fazla FPS düşmesi oluyor. Çok rahatsız oldum gerçekten.
Sherlock Holmes: Chapter One Deluxe ve Shadow tactics in bir oyununu 204 lira ya kupon kullanarak almıştım.
Hala almadıysan bence kuponu başka oyunlarda değerlendir.

Anladım hocam çok teşekkürler yazdıklarınız için. Hala almadım sepetimde duruyor.
Sherlock Holmes yerine Death Stranding tercih etmeyi düşündüm ama onu PS4'te kutulu alıp satmayı düşünüyorum.
Rainbow'un son çıkan oyununu düşündüm fakat çok da iyi değilmiş diye duydum.
Bir de Far Cry 6'yı düşündüm ama onun da incelemeleri iyi değilmiş sanırım.
Aklımda Bannerlord var ama ondan da emin değilim. Bu yazdıklarım arasında ya da sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir oyun var mı?
Bu arada RDR 2, Days Gone, Horizon Zero Dawn, Detroit Become Human, Cyberpunk 2077 ve Metro serisi oyunlarına sahibim.

Anladım hocam çok teşekkürler yazdıklarınız için. Hala almadım sepetimde duruyor.
Sherlock Holmes yerine Death Stranding tercih etmeyi düşündüm ama onu PS4'te kutulu alıp satmayı düşünüyorum.
Rainbow'un son çıkan oyununu düşündüm fakat çok da iyi değilmiş diye duydum.
Bir de Far Cry 6'yı düşündüm ama onun da incelemeleri iyi değilmiş sanırım.
Aklımda Bannerlord var ama ondan da emin değilim. Bu yazdıklarım arasında ya da sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir oyun var mı?
Bu arada RDR 2, Days Gone, Horizon Zero Dawn, Detroit Become Human, Cyberpunk 2077 ve Metro serisi oyunlarına sahibim.
Assassins Creed oyunlarını oynamadıysan Origins gold ve Odyssey Ultimate i deneyebilirsin. Kuponla çok uygun alınır. Control Ultimate de olabilir.

Önereceğim çoğu oyunu oynamıssındır tahminim. Tavsiyem Sherlock Holmes'e kuponu harcama kesinlikle değmez. İleride belki 80-90'lara iner kuponla 20-30'a alınır.

Anladım hocam sağ olun cevaplarınız için. Sanırım kena + hades + Mafia Definitive Edition'dan yana kullanacağım bu kuponu.

Anladım hocam sağ olun cevaplarınız için. Sanırım kena + hades + Mafia Definitive Edition'dan yana kullanacağım bu kuponu.
Mafia Definitive Edition ı bitirdim. Onun hakkında da fikrimi yazayım. Oyunda grafikler güzel. oynanışta bir tabanca bir tüfek taşıyabiliyorsun. Tabanca için yedek 18 mermi, mesela taramalı için yedek 100 mermi taşıyabiliyorsun. Oyunda sürekli yerde mermi aradım bu beni rahatsız etti. Eski oyunda daha fazla mermi taşıyabiliyorduk ve birden fazla tabanca taşınıyordu. Birde oyunda radyo da doğru düzgün bir müzik çalmıyor. Eski oyunla karşılaştırınca gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bana göre eski oyun daha güzel kendi fikrim tabiki. Çok güzel şeyler yapılabilecekken yapılmamış. Bu oyunda açık dünyaya yüklenselermiş mesela çok güzel bir oyun olabilirmiş.

Mafia Definitive Edition'ı bitirdim. Onun hakkında da fikrimi yazayım. Oyunda grafikler güzel. Oynanışta bir tabanca bir tüfek taşıyabiliyorsun. Tabanca için yedek 18 mermi, mesela taramalı için yedek 100 mermi taşıyabiliyorsun. Oyunda sürekli yerde mermi aradım bu beni rahatsız etti. Eski oyunda daha fazla mermi taşıyabiliyorduk ve birden fazla tabanca taşınıyordu. Bir de oyunda radyo da doğru düzgün bir müzik çalmıyor. Eski oyunla karşılaştırınca gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bana göre eski oyun daha güzel kendi fikrim tabii ki. Çok güzel şeyler yapılabilecekken yapılmamış. Bu oyunda açık dünyaya yüklenseler miş mesela çok güzel bir oyun olabilirmiş.

Hocam Free ride seçeneği olarak açık dünyada dolanabiliyormuşuz diye okudum bazı kaynaklardan. Var değil mi bu olay?
Bir de oyun ilk çıktığından beri çok almak istemiştim fakat pahalı gelmişti şu anda maximum kart kampanyasıyla bu 3 oyunu yaklaşık 58.5 liraya alacağım.
Mermi olayı eğer mekanikler gerçekten güzelse beni çok da rahatsız etmez. Mekanikleri nasıl acaba? Sürüş mekanikleri aynı Mafia 2'deki gibiymiş diye okudum, araç yol tutuşu olsun lastik fiziği olsun gayet iyi diyorlardı. Mafia 1'in ilk versiyonunu da çok esikden (yaklaşık 12-13 sene önce) oynadığımda başından kalkamıyordum çok sevmiştim. Mafia 2'yi de çıktığından bu yana oynarım ve o oyundaki araç fiziklerini neredeyse başka hiçbir oyunda bulamadım çok tatlı gelmişti.
Yani eğer oyunun mekanikleri, araç fizikleri ve grafikleri iyiyse geri kalanı için sabredebilirim.

Hocam Free ride seçeneği olarak açık dünyada dolanabiliyormuşuz diye okudum bazı kaynaklardan. Var değil mi bu olay?
Bir de oyun ilk çıktığından beri çok almak istemiştim fakat pahalı gelmişti şu anda maximum kart kampanyasıyla bu 3 oyunu yaklaşık 58.5 liraya alacağım.
Mermi olayı eğer mekanikler gerçekten güzelse beni çok da rahatsız etmez. Mekanikleri nasıl acaba? Sürüş mekanikleri aynı Mafia 2'deki gibiymiş diye okudum, araç yol tutuşu olsun lastik fiziği olsun gayet iyi diyorlardı. Mafia 1'in ilk versiyonunu da çok esikden (yaklaşık 12-13 sene önce) oynadığımda başından kalkamıyordum çok sevmiştim. Mafia 2'yi de çıktığından bu yana oynarım ve o oyundaki araç fiziklerini neredeyse başka hiçbir oyunda bulamadım çok tatlı gelmişti.
Yani eğer oyunun mekanikleri, araç fizikleri ve grafikleri iyiyse geri kalanı için sabredebilirim.
Free ride var ama yapacak bişey yok ki.
Araç sürüşleri güzel Mafia 2 ye benzer.
Bu arada silahlı çatışmalar vuruş hissi falan mafia 3 le aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00