Epic Games 130TL kupon veriyor!

• Konuyu başlatan HooDue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 516
  • Görüntüleme 39.383
AMA ÖN ALIM YAPINCA OLMUYOR neden öyle ön alım yapınca kupon uygulnmadı

ön siparis verince dying light neden kupon uygulanmadı o zaman 4 şubat çıkınca da uygulanmayacak mı
çıkmasını bekleyin ben şuan bekliyorum yarın gibi almayı düşünüyorum.
Oyun önerisi verecek olan var mı? Maksimum 210TL. RDR2'ye sahibim.

Biraz Max'ı aşıp (10 TL) DL2 alabilirsiniz ilk beş bölüm izledim (YouTube'dan) ancak oyunun müthiş olduğu kanısına vardım almayı düşünüyorum.

Dying Light 2 düşünüyordum ama biraz buglar var diyorlar açıkçası bilemedim. Siz almayı düşünüyor musunuz kupon ile?
Fiyatından dolayı alamıyorum. Yalnız oyun gördüğüm kadarıyla ilk oyunda sevilen şeyleri almış, parkur, zombi öldürmece hala gayet keyifli gözüküyor. Buglar oyunu alaşağı edecek düzeyde değilse problem yok, illa olur öyle şeyler.

Beni rahatsız eden şey, oyundaki koşma ve loot animasyonu oldu. Sanki VR oyunmuş gibi bir amatörlük, çiğlik seziliyor. Siz problem etmiyorsanız bence alabilirsiniz. Birinci oyunu seven bunu da sever.

Fiyatından dolayı alamıyorum. Yalnız oyun gördüğüm kadarıyla ilk oyunda sevilen şeyleri almış, parkur, zombi öldürmece hala gayet keyifli gözüküyor. Buglar oyunu alaşağı edecek düzeyde değilse problem yok, illa olur öyle şeyler.

Beni rahatsız eden şey, oyundaki koşma ve loot animasyonu oldu. Sanki VR oyunmuş gibi bir amatörlük, çiğlik seziliyor. Siz problem etmiyorsanız bence alabilirsiniz. Birinci oyunu seven bunu da sever.
Hocam ilk oyunu keyifle oynamıştım. Bu oyunda da dediğiniz gibi sevilen şeyler korunuyor. Kupon bu yüzden saklamıştım açıkçası oyun çıksın bir değerlendiririm diye. Dediğiniz gibi animasyonlarda biraz çiğlik var. Dying Light ilk oyunda çok uzun süre desteklenmişti içerik olarak. 2. oyun içinde aynısını yapacaklarını söylüyorlar. Alacağım gibi. Teşekkürler yorumunuz için.

Hocam ilk oyunu keyifle oynamıştım. Bu oyunda da dediğiniz gibi sevilen şeyler korunuyor. Kupon bu yüzden saklamıştım açıkçası oyun çıksın bir değerlendiririm diye. Dediğiniz gibi animasyonlarda biraz çiğlik var. Dying Light ilk oyunda çok uzun süre desteklenmişti içerik olarak. 2. oyun içinde aynısını yapacaklarını söylüyorlar. Alacağım gibi. Teşekkürler yorumunuz için.
Oyun optimizasyon faciası GTX 1660’dan daha düşük güçte bir ekran kartınız varsa almak için acele etmeyin. GTX 1660 İle lowda 60 FPS alınmıyor. Dying Light 2077 olmuş.

Oyun optimizasyon faciası GTX 1660’dan daha düşük güçte bir ekran kartınız varsa almak için acele etmeyin. GTX 1660 İle lowda 60 FPS alınmıyor. Dying Light 2077 olmuş.
Hocam durum o kadar kötü mü ya? :(
Ben az önce aldım oyunu kuponla birazdan oyuna gireceğim bakalım nasıl olmuş
Hayırlı olsun hocam. İzlenimlerinizi paylaşır mısınız peki?

Hocam durum o kadar kötü mü ya? :(
Oyunun sistem gereksinimleri açıklandığında 1080P RTX High ayarlar için RTX 3080 istemesinden optimizasyon olarak rezalet olacağını tahmin etmiştim ama durum daha beter. 1080P Ultra için RTX 3080 istiyor işte gerisini siz düşünün. 1080P Diyorum ya rezilliğe bakın Dünya'nın yarısı 4K çözünürlüğe geçti. DLSS'e Bel bağlamışlar DLSS olmadan akıcı oynanmayacak neredeyse.

Dying Light 2 düşünüyordum ama biraz buglar var diyorlar açıkçası bilemedim. Siz almayı düşünüyor musunuz kupon ile?

Hocam ben de almayı düşünüyorum ancak fiyatını hakettiğinden şüpheliyim. İyi bir oyun olacak o kesin ancak optimizasyon sorunları bulunuyor anladığım kadarıyla. Aşırı bir düzeltme olacağını da zannetmiyorum. Metacritic puanlarından ziyade oyuncuların verdiği puanlara bakmakta yarar var. Oyun doğası gereği hızlı bir şekilde oynanması gereken türden. 60 FPS alamayacaksam asla oyunu satın almam. Size de bunu öneririm. Diğer bir yandan Epic Games kuponuyla alacak oyunum da yok. Epic ya 200 indirecek cebine ya da boş geçeceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00