Epic Games 14 Aralık 2023'ten itibaren 17 gizemli oyun dağıtacak

Bunu başka konuda da söyledim ama çelişkili biraz. Tahminlerimi yazıyorum.
Steam dolar kuruna geçince Mena bölgesindeki coğu kullanıcılar Epic Games'e geçtiler. Epic Games doğal olarak bu gelen kitleyi elde etmek isteyecektir ve oyunlarını kaliteli verebilir. Ama bunun yanında, gelen kişi sayısı arttığı için vereceği oyun kopyası fazla olacağından fazla zarara girmemek için orta düzeyli ve kötü kalitede oyunlar verir.
MENA dolarına geçmeleri diğer bölgelere yaradı aslında, çünkü normalde Amerikan doları fiyatından almak zorundalardı, artık daha ucuza alabiliyorlar.
Arjantin ve Türkiye dışında kötü etkilenen yok, ve açıkçası epic'in Türkiye'ye göre plan yaptığını düşünmek aşırı saçma, Türkiye o kadar önemli bir pazar değil, olmayacak. Epic'in önemsediği tek şey daha fazla kullanıcı çekmek, bir de bu oyunları aylar öncesinden karar veriyorlardır.
Türkiye umurlarında değil kısaca.
 
Geçen sene Dishonored 1 Definitive Edition ve bir de yan oyunu vermişlerde sainst row 4 Metro: Last Light Redux Payday 2 Fallout New Vegas Death Stranding gibi oyunları vermişti yine böyle bekliyorum.
 
Epic'in vermesi muhtemel oyunlar.
CryoFall

Ana Oyun
CryoFall
₺39
One Lonely Outpost
Ana Oyun
One Lonely Outpost
₺33
Beyond Good and Evil
Ana Oyun
Beyond Good and Evil
₺59
Occupy Mars: The Game
Ana Oyun
Occupy Mars: The Game
₺39
 
Umarım güzel oyunlar verirler.

Sanmıyorum. O kitleyi çoktan oluşturdular, muhtemelen her zaman bedava yaptıkları birkaç oyunu verirler. Geriye kalanı da adı daha önceden duyulmamış oyunlar olacaktır.
 
Şaşırtıcı, RDR2 verecek diyen tayfayı göremedim. Epic Games belirli bir kitleyi oluşturdu. Belirli bir kitleyi oluşturduğu için daha önceden bedava verdiği oyunlardan verir ve birkaç oyun da adı daha önceden duyulmamış oyunlardan olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı